Rachel Hazes ontvolgt dochter Roxeanne Hazes

Rachel Hazes Roxeanne Hazes

Eigenlijk is het allemaal erg zielig… Rachel Hazes ontvolgt dochter Roxeanne Hazes nu ook op Instagram. Moeder laat hiermee wederom zien helemaal klaar te zijn met haar bloedeigen dochter.

Onze vriend en medejuicer Reality.FBI had deze ontdekking gedaan en deelde het in zijn verhaal op Instagram. Voor lange tijd was er al heel wat gerommel tussen de twee. Of eigenlijk in de hele familie Hazes. Rachel was er vooral niet van gediend wat Roxeanne allemaal verkondigde bij Beste Zangers.

Ook André likte opeens heel erg de kont van z’n eigen moeder (hè, bah…) door haar kant in dit verhaal te kiezen en te benoemen wat een fantastische moeder ze wel niet geweest is. De grootste onzin ooit, maar daardoor hebben beiden Roxeanne de rug toegekeerd.

image

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

17 reacties op “Rachel Hazes ontvolgt dochter Roxeanne Hazes

 1. Evert Beltegoed (Hoofdredacteur PRIVÉ) zegt:

  Roggel Hazes is een verschrikkelijk wijf met haar geboetseerde rotkop.

  19
  0
  • Hein, Magere zegt:

   De Belastingdienst kan binnenkort Rochel ontvolgen. Dat wijf rookt zoveel dat de fabriek er speciaal voor open is gebleven en magere hein haar binnenkort komt halen.

   8
   0
 2. De Zieke Geest zegt:

  Wat treurig dat er mensen zijn die dit soort onzin interessant of lezenswaardig vinden.

  Hebben die moeder en die dochter geen recht op een privéleven of zo?

  2
  2
 3. Dennie Schoutens, geestelijk niet in orde zegt:

  Iedere avond als ik mij af trek en de droppels zaad op mijn buik zie, zeg ik steevast, jullie spoel ik af, zijn ontvolgt en onterft. Kudt zaadcellen

  3
  3
 4. Sjeneet zegt:

  Aan het gezicht van Rachel te zien duurt het niet lang meer voordat ze zichzelf kan ontvolgen, want dan ligt ze in de kist.

  4
  0

Reacties zijn gesloten.