André Hazes kreeg 800.000 euro voor zijn documentaire

Andre-Hazes

Vanaf 20 oktober is de documentaire van André Hazes te zien op Videoland. Die productie heeft een ontwikkelingsduur van twee jaar gehad. André Hazes kreeg 800.000 euro voor zijn documentaire.

Dré deelt de datum van de start van zijn documentaire op Instagram. Hier schrijft hij héél gevoelig: “Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken”. Jeetje, wat goeeeedddd! Hij vervolgt met: “Maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen.” Oh, en wat hebben we er zin in! Zucht…

Geliefdes in de docu

Zowel Monique Westenberg als Saartje van Soelen maken geen onderdeel meer uit van de documentaire. Althans, Sarah heeft zichzelf na de relatiebreuk uit de docu laten knippen en Monique zal er heus wel in voorkomen, maar niet zoals gedacht. Er werd gedacht dat een verloving onderdeel van de docu zou zijn. maar ook dat is niet het geval.

De documentaire bestaat uit maar vijf afleveringen. Evert Santegoeds vindt het een raar aantal. Zo zegt hij: “Het zijn er altijd zes, acht of tien. Ik denk ook dat er materiaal is voor tien, maar dat er zoveel achterhaald is en Sarah van Soelen moet eruit want die dreigt met een advocaat. En dan hou je er maar vijf over.” Voor de mensen die dus meer hadden willen zien: Saartje is de schuldige.

Goudmijntje

“Er wordt gewoon grof geld mee verdiend, laat dat duidelijk zijn. Het staat niet voor niets niet op RTL 4 maar op Videoland, waar je voor moet betalen om het te kunnen zien”, aldus Evert. Ook is hij degene die verklapt wat Dreetje hieraan verdient heeft: “Dat gaat wel richting de acht ton.” Ondanks het feit dat André al een hele tijd niet meer optreedt, heeft hij financieel niks te klagen. Zo kocht hij laatst nog een auto met een waarde van ruim 200.000 euro.

https://www.instagram.com/p/CjFUip6g28y/?utm_source=ig_web_copy_link