Sarah van Soelen niet in de Dré-docu

dreetje-sarah

Saartje had geen trek in een bijrolletje in de docu over het hectische leven van Dreetje en heeft met vereende krachten ervoor gezorgd dat ze niet te zien is. Dat maakt de documentaire natuurlijk wel gelijk minder interessant.

Ze is trouwens niet rancuneus want ze gunt Hazes het allerbeste. “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.” Wat een schatje is het toch.

https://www.instagram.com/p/CfQ-hF1DnW8/?utm_source=ig_web_copy_link

7 reacties op “Sarah van Soelen niet in de Dré-docu

 1. Michiel zegt:

  volgens mij mag ze het eindresultaat bekijken voor ze het uitzenden maar is er nog niks definitief over wel of niet in de docu……… ze zal destijds haar krabbel wel gezet hebben voor uitzenden…….

  2
  0
 2. Glasbak te Bergen is Jan Roos kotsbeu 🤮🤮 zegt:

  Jan Roos
  Flikker eens op
  Zuip minder
  Wordt weer vrolijk
  In plaats van een hatende bolle lutser
  Ga weg
  Blijf weg

  1
  2
 3. Charlie zegt:

  Nog minder interessant. Whahahah. Twee keer niks is niks. Of je nu positieve of negatieve rente gaat rekenen over niks. Blijft niks

  0
  0
 4. Petty Baard zegt:

  Ik werk dus bij De Weekend, dat hoogstaande roddelblad. Ik vind jullie zo zwaar ordinair en jullie snaaien me al de ranzige scoops voor de voeten weg. Gatsie bah. Jakkes, doe niet naar.

  0
  1
 5. Sterretje Wipwap zegt:

  Een paar wippies met een BN-er en je bent bekend. Fame by association heet dat. Geen talent vereist, gewoon ff plat gaan en klaar is kees.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.