Sarah van Soelen klaar met Dreetje

dreetje-sarah

Dat krijg je er natuurlijk van. André ligt weer (voor de zoveelste keer) in de armen van Monique. En nu is Saartje een beetje boos. Hun relatie stond namelijk nog in pauze stand. Enfin, nu niet meer. Ze heeft hem geblokkeerd op Insta. En over Moontje zegt ze: ”Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen.”

“Ik volgde hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is. Het is een goede afsluiter. Ik heb namelijk André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor.” Zo zo. Die is pissig. Misschien toch nog een beetje jaloers.

16 reacties op “Sarah van Soelen klaar met Dreetje

  • Wedden voor 10 euro? zegt:

   Met een geyle milf heb je meer plezier dan met zo’n mager etalagepopje.

   Wedden dat Sarah niet eens wil doorslikken?

   19
   2
  • Charlie da Silva zegt:

   Denk dat Sarah hem überhaupt niet in de mond neemt, weet je wat die lippen kosten?
   En van een beetje deepthroat gagging loopt haar make up uit.

   6
   1
  • Ak zegt:

   Meid je kan veel beter zoek toch een echte man die jongen leeft als een 16 jarige kom op je kan veeel beter

   2
   1
  • Qwerty zegt:

   Nou ik wil monique ook wel eens vernederen op de keukentafel, echt zo’n grote beurt dat ze minimaal een week pijn heeft bij het lopen, niesen of poepen.

   1
   1
 1. Gordon Tonggenot zegt:

  Deze t€ringhœr zou eens in Ter Apel moeten gaan rondlopen. Dan zijn het een zooitje rifapen die haar aan d’r haren meesleuren de bosjes in, al haar kleren van d’r lijf scheuren, en d’r keihard vol blaffen.

  7
  9
  • Ali B. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

   Lekker belangrijk, waarom krijgt natte scheetje Dreetje nou al jaren zoveel aandacht? Wat maakt m bijzonder ? Nada.

   4
   1
  • Slijterij de vette lever te Bergen zegt:

   Alcoholbig Roos roepen wij graag op om zijn stempelkaart te komen verzilveren zodat hij zijn toch al zwaar vervette en ontstoken lever net dat laatsye zetje te geven. Je slaat al aardig geel uit Janus van Anus met je gore bolle drankhoofd!

   2
   2
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Ik ben nu wel een beetje klaar met die verschrikkelijke aandachtsh**r. Eerst denk je, het is een jong meisje maar als je haar een tijdje volgt is het een doorgewinterde sl*t. Ze heeft alles op alles gezet om Dreetje van die Mo los te weken onder aanvoering van VaderSoel. VaderSoel en MoederSoel dachten door Dreetje in de wereld van de BN’ers te komen, dat is hun ultieme natte droom. Helaas voor SaraSoel is de droom uiteen gespat.,zit nu met een appartement opgescheept waar ze niet woont. Jammer want het meisje heeft er voor gepeesd, op stap met de doorgerookte lederen Chesterfield en ga zo maar door. Saartje, die vond daar allemaal geen reet aan want die wil glitter en glamour en de ”wijze” vrouw spelen met haar domme verhaaltjes op Instagram. Heel Berschenhoek en Hillergersberg heeft blauw van het lachen gelegen om dat domme mokkel met haar nagemaakte eendenkop.

  6
  0
 3. De geurkaarsen handelaar zegt:

  Schijnt dat Dre regelmatig naast de pot piest, maar als je dit als vrouw vervelend vind, dan draag je toch slippers in de badkamer.

  4
  0
 4. Pispaal zegt:

  Walgelijke, verbouwde alienkop. We zijn juist helemaal klaar met die kop van jou, Sarah. Om misselijk van te worden.

  1
  0
 5. Scarface zegt:

  Ach fli(|<er toch op man!! Waarom de roddelpers tippen om vervolgens alles te ontkennen. Was schoonloeder ‘lief’ niet diegene die onder alias ‘ingewijde’ bij de story alles doorbrieft???

  Iedereen zat te zeuren destijds dat André terug naar Monique moest gaan, dáár was zijn veilige haven en zijn toekomst.
  Nu is hij ‘terug’ en nu loopt nòg iedereen te ze!ken.
  Wat willen jullie nou??

  1
  0

Reacties zijn gesloten.