André Hazes heeft Sarah van Soelen ontvolgd

sarah-andre

En alle foto’s met het grietje verwijderd van Insta. Koekoek! Het is dus nu echt echt echt afgelopen. Van Soelen heeft ook direct Dreetje ontvolgd, dus klaar is klaar. Ze zei een paar weken terug nog dat het om een pauze zou gaan. Die pauze lijkt nu al voorbij en de film is gestopt.

Alle voorbereidingen om weer terug te keren bij Monique worden genomen. Sarah is nu volledig verdwenen uit zijn leven. De trouwjurk bij Mo kan weer uit de mottenballen.

38 reacties op “André Hazes heeft Sarah van Soelen ontvolgd

  • И. Иødrøg zegt:

   Ik voel me vrij om jullie allemaal wat duiding omtrent het artikel en de aangifte aan het adres van Marco Borsato. Doe er maar mee wat u wilt, maar misschien zit er iets relevants tussen. Waarom ik het hier deel? Simpel: RoddelPraat was de eerste plek waar het mogelijke misbruik van Marco ten aanzien van minderjarige meisjes serieus is gepubliceerd.

   Allereerst: deze zaak heeft niets te maken met een barbecue van The Voice Kids bij Marco thuis, maar alles met de dochter van Nathalie Thielen. De voormalig manager, steun en toeverlaat van Marco Borsato. Er zijn zelfs geruchten over een affaire tussen hem en Nathalie.

   Zij is aan de kant gezet tijdens zijn burn-out in 2019, vlak na de hereniging tussen Marco Borsato en Leontine. Destijds heeft Marco een grondige reorganisatie in zijn bedrijf doorgevoerd. Hier zou zomaar een verband kunnen zijn geweest tussen hem, Nathalie en de vergevingsgezinde Leontine.

   Heeft Leontine Marco opgedragen afscheid te nemen van Nathalie? Speelt hier wellicht wrok? Allemaal speculatie, maar niet geheel onbelangrijk in het kader van de beschuldigingen aan het adres van Marco.

   Of dit belangrijk is? Op zichzelf wellicht niet, maar het feit dat het hier gaat om iemand die door Marco aan de kant is gezet zegt wellicht iets. Of misschien ook niet, dat is aan u. Nathalie was fan van het eerste uur en werkte al sinds begin jaren ’90 met Marco samen. Ze zou al sinds haar veertiende verliefd op Marco zijn geweest. Marco was haar alles. Zijn songtekst ‘Liefde wint.’ staat op de grafsteen van haar overleden man.

   In elk geval: deze aangifte komt 100% zeker uit de koker van de dochter van Nathalie. Dat is dus dezelfde ‘moeder’ die enkele weken geleden het bericht van Jan corrigerende ten aanzien van die fan met wie hij in het weiland zou liggen. Waarover Yvonne – die nare vrouw – weer commotie maakte.

   Zie hier: https://www.roddelpraat.nl/rectificatie-weiland-minnares-borsato-is-een-ander/

   Op de grafsteen van haar man Arno staat zelfs de tekst: “Liefde wint, altijd.”. Cru genoeg staat deze tekst ook onder de bio van haar dochter op Instagram. Vandaag De Dag Nog Steeds. Inmiddels heb ik ook al video’s gezien van het vermeend slachtoffer.

   Dit is mijn subjectieve mening: maar als ik er achter zou komen dat Marco mijn dochter zou hebben misbruikt, zou ik persoonlijk de tekst van van mijn zijn grafsteen beitelen. En als ik haar dochter was geweest, had ik die tekst niet meer op m’n Instagram gezet. Je wilt dan toch alles verwijderen wat je aan die vreselijke vent doet herinneren?

   De man van Nathalie, Arno Thielen, is inderdaad overleden. Nu is het ook niet meer zo moeilijk om te achterhalen welk meisje deze aangifte nu tegen Marco heeft gedaan. Ik heb haar Instagram inmiddels gevonden en daar staat op dat ze inderdaad 22 jaar is. Haar voornaam begint met een A. en haar achternaam is Thielen. Natuurlijk ga ik omwille van haar privacy geen naam publiceren. Maar als u zoekt zult u het snel vinden.

   Vast staat: de dochter van Nathalie Thielen heeft aangifte gedaan tegen Marco. Als je 30 jaar met elkaar samenwerkt, lief en leed deelt, dan is het niet gek dat er een hechte vriendschap ontstaat. Dan is het ook niet gek dat Marco na de dood van Arno een zekere rol op zich heeft genomen in het gezin van Nathalie.

   Zeker dus ook niet toen haar man plots wegviel. Deze context is belangrijk om te beseffen dat Marco dus niet zomaar even heeft aangepapt met één van de moeders van een The Voice Kids’ kandidaat en zich vervolgens is gaan gedragen als een surrogaatvader.

   Tussen Nathalie en Marco bestond al 30 jaar een innige band. Zoekt u maar even op social media en u ziet de loftrompetten.

   De insinuaties van Jan en Dennis gingen in elk geval over grensoverschrijdend gedrag bij één van the The Voice BBQ’s bij Marco thuis. Dat moet dus nog blijken.

   Ik wil het verder niet opnemen voor Marco, maar bovenstaand geeft hopelijk wat meer context over de aangifte van vandaag.

   9
   17
   • И. Иødrøg zegt:

    Nog een laatste korte toevoeging: geruchten dichtij de bron geven signalen dat er een aantal vrouwen zijn die zich ernstig aan de kant voelen gezet door Marco Borsato.

    Niet geheel toevallig na de hereniging tussen Marco en Leontine. Je moet niets uitsluiten in het leven, zelfs geen wraak. Laten we wachten wat er de komende weken gaat gebeuren. Hopelijk komt er hard bewijs op tafel, of juist niet.

    Ik kan mij in elk geval heel goed voorstellen dat Marco op last van Leontine afscheid heeft moeten nemen van deze vrouwen. Vrouwen met wie hij soms al tientallen jaren samenwerkte. In het geval van Nathalie zelfs 30 jaar.

    Waarom zou je immers zo abrupt een reorganisatie doorvoeren als er niets aan de hand is? Althans, niet in financiële zin. Mijn vermoeden zegt dat Leontine hem na de hereniging gedwongen heeft afscheid te nemen van een groot aantal mensen.

    En nogmaals, ik neem het niet op voor Marco. Maar context is wel heel belangrijk in een zaak als deze.

    8
    12
   • Mohammed wil t goed zegt:

    Dombo!

    Je zit bij de verkeerde!

    Dit is Hazes en z’n shit.

    Je moet bij het Andere Topic zijn, die is die Borsato en zo.

    Domme kut.
    Neikgedreugt weer zeker?

    We namen je al niet serieus.
    En je vraagt al steeds waarom.

    Nou daarom! Domme kut.

    Omdat je dom bent.
    Je zit bij de verkeerde onderwerpje
    Je bent een schande. Domme kut.

    Has ik al gezegd dat je een domme kut bent?

    5
    5
  • TF zegt:

   Aha, helaas.
   Ik zou nog liever in m’n laars scheiten en me verwonderen over de kleur van m’n eigen stront dan dat ik me druk mask over wat jij vindt.

   Hetgeen jij de afgelopen weken en maanden hebt laten zien op de website van Roddelpraat verschaft jou vóór alles géén Greencard on een keertje vrijelijk te gaan polsen wat de onschuldige mensjes die zo bij tijd en wijle komen kijken vinden van wat jouw hersenspinsels vandaag weer voor diarree op dexwerekd hebben gezet.

   Derhalve waarschuw ik jou, nœkgedrœcht.

   Flicker lekker een eind op met je psychotische beschouwingen, en ik waarschuw de mensjes;

   Kijk uit met deze vent.
   Het is een psychotische kale marekaan zonder scrupules.
   Het is er eentje die de hele dag door gore vieze praatjes verkondigt op deze website, elke minuut van de dag.

   In een normale wereld had dit wezen al een hele poos in de sanatorium gezeten, helaas is er een wachtlijst.

   Nu is het de probleem van zijn begeleiders.
   Voor een paar uurtjes per dag is hij hier.

   Negeer het koekoekskind.
   Geen antwoord geven.

   12
   4
   • Simone zegt:

    Oh TF!

    Wat is je ware naam?
    Je weet het zo mooi te verwoorden!.

    Geen twijfel bestaat dan dat die vieze neurdreug een hypothetische fraudeur is, dat straalt er aan alle kanten vanaf.

    Denk jij dat de jeugd&zeden politie hem binnenkort aanmerkt als verdachte?
    Ik vind het een vies mannetje en alles wat hij zegt is verdacht.

    Hij moet opgepakt worden en voor acht jaar minimaal onder water zonder brood. De vuile klootxak. Zo gaan we met onze medemens om. Keihard en geen genade. Kusjes. Simone.l

    9
    2
    • De Geert zegt:

     He Simone, kan jij je grote bek eens houden tegen ‘Robbie’. Robbie is een gerespecteerd lid van de Roddelpraat familie en iemand met goede dagelijkse bijdragens. Wil jij zijn goede naam niet schaden door hem te beschuldigen van het zijn van 1 van de sokaccounts van ‘neukgenot’. Als je niet weet hoe de vork in de steel zit,hou je bek dan gewoon, plumper

     1
     1
    • Simone zegt:

     Lekker puh?

     Watisdeze, jij kleine kale frantic marekaan zonder zelfbesef???

     Wtf.
     Ben je een klein meisje?
     Ben je een klein meisje met je luiertje om, en je zegt: Lekker Puh. !??

     Wat is deze ?
     Je weet niet.
     Rifapen niet zo doen.
     In je hoofd. Ik zeg hem.
     Kansloos stuk nageboorte van een kreupel varken.

     Hahaha,
     Die bijnaam past jou het beterste van het beste.

     Kansloos stuk nageboorte van een kreupel varken.

     En dan heb ik nog de meeste medelijden met het kreupele varken dat het zo’n stuk rechtopstaand kots heeft moeten baren…

     Ik lach m’n gezicht eraf om die domme opmerkingen van je ,,😂🤣🙄😂🙂🤣😂🙄

     6
     4
    • Simone zegt:

     Oh ymye!!

     Wat is dat mooi als dat het was poëzie
     Jongen. Kut!

     Dikke vette dis voor die kutmarrekjaan.

     Z’n moeder ligt bij te beunen.
     19 bodybuilders met herpjes duwen haar aan. Anaaal, in de kont

     Hahaha.
     Hat kreupele varkenskind biggetje met een kale kop zijn moeder word aangeduwd door 19 echte neegers met herpees op zaterdag. Om je te schamen.
     Besneden paardenlu|

     En het ruikt naar zweet. Omdat rifapen nooit hebben geleerd wat hygiëne is. Wat?
     Wat hygiëne is.
     Viespeuken.

     Graag gedaan!
     Groetjes.

     5
     6
     • И. Иødrøg zegt:

      TF. Hoe je er ook over denkt, dit bericht over Borsato was een heel serieus bericht. De waarheid komt binnenkort wel op tafel en dan zal men zien dat de nuance toch anders ligt. Morgen gaan we weer dollen schat 😍

      3
      3
     • Dirkjan Terwede zegt:

      Domme kut van een domme kut.

      Je zit onder Dreetje Hazes te scheiten met je infantiele gezanik.

      Het slaat nergens op

      Domme kut.
      Zelfs je moeder zou zich nog schamen voor haar domme kut. En er zit geeneens haar op.
      Kale domme marekasnse kut.

      Met het IQ van een pandemische bamboe fluit.

      Shit my ass, wat ben jij dom.

      3
      4
     • И. Иødrøg zegt:

      Hoi TF! Ja, omdat het denk ik wel belangrijke informatie is in de gehele context van de case Borsato.

      2
      4
  • Gerrie zegt:

   Ja dit is wel tamelijk dom en achterlijk
   Maar hij is niet zo slim. Kansloze sukjel hoe heet hij Nukdrög hele dag niks doen.

   Ja. Dom joch.
   Dat weet iedereen.

   Ksnsloos stuk varkensvoer.

   4
   2
 1. Omdenker zegt:

  Wat kan het leven toch raar lopen he..
  Jan Roos, ooit de Enfant terrible van de Nederlandse Journalistiek die dan een kopje moet maken met:

  “André Hazes heeft Sarah van Soelen ontvolgd”

  Shit wat is er met de wereld aan de hand…..

  6
  21
  • Mappy zegt:

   Onze Jan is een ras journalist die samen met pretty boy Dennis het allerleukse programma op YouTube maken.
   Je moet maar eens kijken.
   Kan niet wachten tot woensdag om 18.00 uur weer een nieuwe show online komt met denk ik veel Marco B. Geweldig team die Jan en Dennis.
   John de Mol eat your hart out.

   18
   2
   • Omdenker zegt:

    Kijk elke week, de short, de extra’s uit mijn doosje, en de Jans Reviews… dus ben zeker Fan….
    Maar om dan over iets als “André Hazes heeft Sarah van Soelen ontvolgd” te gaan / moeten schrijven…

    Dit staat voor mij zo haaks op wat ze maken en waar ze goed in zijn. Ik geloof niet dat Jan echt blij wordt om aan deze nonsens zijn tijd te besteden.

    Het was geen aanval, meer een kritische noot… en dat moet kunnen vind ik.

    8
    4
    • Simome zegt:

     Vieze nødrøg.

     Zit je weer met je hersenspinsels ..

     Stom kutkind

     We hebben je door!
     Twintig aliassen – één domme ziel.

     En Fokking Dom Is Dit!!

     Er komt geen zinnig woord uit m’n jong.
     Hoe dom ben je nou?

     Welke hoogste opleiding heb jij N I E T afgemaakt?
     Kut.

     Zomaar een vraag hej.
     Geen oordeel.

     Dat komt wel

     ALS JOJ.
     ZEGT
     WELKE
     OPLEIDING
     JIJ
     NIET
     HEB
     AFGEMAAKT.

     FOKKI G.
     Wurmenteler.

     Bloembollenpeller.

     Chocoladekikkerinpakker.

     2
     2
     • И. Иødrøg zegt:

      Hij denkt kennelijk dat wij één en dezelfde persoon zijn. Het is heel typisch, als iemand hier een beetje inhoudelijk voor de dag komt, wordt hij uitgemaakt als ‘vieze nødrøg’. Ik zie het maar als compliment. Overigens is dit gewoon TF, die zelf onder 20 pseudoniemen eindeloos in herhaling valt met zogenaamd vileine teksten, die toch wel heel veel op elkaar beginnen te lijken. Let op, straks gaat hij zich op naam van Chantal een compliment geven. Over zijn eigen krachtdadig geschreven tekst. TF, Pieter, Puk, Simone: morgen gaan we weer dollen okay?

      2
      3
 2. Donatella Versace zegt:

  Wat doen ze nu met dat net aangekochte penthouse? Staan toch met beide namen op papier.
  Wordt het een behandellocatie voor plastische chirurgie?
  Sarah van Soelen is pas in de 20 maar heeft nu al de graftakke oma bakkes van Donatella Versace.
  Die kan dus wel een behandelingetje of 2 of 560 gebruiken.

  13
  0
 3. Bert zegt:

  Dat arme varken.

  En dan komt die vieze nøkgedrîcht met z’n herpesbek aan die tepels lurken.

  Gruwelijk allemaal

  Gruwelijk…

  Kan dat vieze irritante mannetje niet gewoon een einde van z’n leven ensceneren, touwtje erom en klaar?

  Waarom toch elke dag weer die verlaten onzin van dit domme mannetje?

  Herstel.
  Waarom toch elke dag weer die verlaten onzin van dit domme marekaanse gefrustreerde kale mannetje zonder leven en een hoop onderhuidse rancune ??

  (Hej kale kut.
  De woordjes die je niet begrijpt kun je ff vertalen bij Google Translate.
  Zodat je snapt dat de mense je DOM vinde.😁😂🤣 Kut!)

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.