Monique (ex-Dreetje, binnenkort weer verloofde) blut

Dat kan toch niet anders. Voor Monique is het natuurlijk afwachten of haar toyboy weer uit de kelder van zijn moeder richting haar vleugels gaat. Want dan hoeft ze niet meer voor van alles en nog wat reclame te maken. Nu zelfs voor een hondencoach ‘Life Coach Leidy’, die de eigenaar achter de hond coacht. Hemeltje lief.

Sta je dan. Ik denk dat Monique eerder een kindercoaching voor Dreetje kan gebruiken en dan een balans sessie.

Hier zit ze geurstokjes aan te prijzen.

28 reacties op β€œMonique (ex-Dreetje, binnenkort weer verloofde) blut”

  • Teuntje zegt:

   En wie ben jij dan om zoiets te beweren?
   Wij hebben jaren lang tussen de reizigers gestaan als “burger” man man wat een volk of niet?
   Ze zijn altijd bereid om iemand te helpen wat er ook is een warm en gul volk hebben wij mogen ervaren, nee dan die kakkers die een ander het licht niet in de ogen gunnen , met de neus in de lucht volk, kl ootjes volk, die denken dat ze meer zijn dan een ander!
   En ook al verdienen ze hun geld met oud ijzer zo what? ze werken tenminste! p leur op man met je gejank!

   76
   29
   • Bas Beverkut zegt:

    “Ze zijn altijd bereid om iemand te helpen” Ja en als je dan even naar de plee gaat en terug komt blijkt je hele inboedel gejat te zijn. Ik zou zeggen pak paard en wagen en rij lekker terug naar RoemeniΓ« of Bulgarije. Want daar is het zo geweldig. Toedels!

    30
    32
  • Monique Westenberg zegt:

   Jij durft….de meeste reizigers werken gewoon hard voor hun centen…. mafkees…. (en ik ben niet dezelfde persoon die jullie af kraken) ga wat nuttigs doen met je leven in plaats van kritiek te geven….

   25
   1
   • Patricia zegt:

    Goed zo, Monique! Deze mensen zijn lager dan laag en zitten met zichzelf omhoog. Vind je een topwijf, en een geweldige moeder. Je producten verkopen goed en zijn hartstikke leuk…en de normaal denkende mensen zijn er hartstikke blij mee

    0
    1
 1. Dinny zegt:

  Sneu dat al die zogenaamde ex-ster-vrouwtjes ongeacht wat er gebeurt is.
  Niet weten hoe snel ze terug moeten rennen naar de gratis pinautomaat.
  Want ja werken in een kleding winkel verdient geen hol en is keihard werken.
  Dan valt alle luxe weg en kunnen ze niet meer hip doen (niet werken en een beetje tennissen, shoppen, pedicuren, hi-theeen en van dat soort kijk mij eens goed zijn onzin).

  – Dreetje neukt half Amsterdam want met een spuit in zin hol (bij de sportschool) vliegt zijn Testosterone door het dak. Dan is hij niet meer te houden en veranderd hij in likken met Lassie.
  Of het nu gaat om Bridgete, Sarah of een of andere Facebook snol. Niemand die bukt is veilig.
  Dreetje pakt ze allemaal. Toch weet oma Monique niet hoe snel ze hem weer in haar arme moet sluiten.

  – Marco Bor. neukt echt iedereen. Van een Hond (Iris) tot de assistent.
  Het boeit hem geen zak. Wanneer hij jeuk heeft aan z’n lul is zelfs de Maan niet veilig.
  Zelfs rijg je leuter aan een kleuter is blijkbaar in Marco’s verrotte Pizza Calzone brein geoorloofd.
  ex-Leontien heeft het een heel jaar volgehouden tot dat het geld op was. Daarna ging ze maar al te graag met piepende banden, terug naar de gratis pinautomaat. Zie je ook gelijk hoeveel macht geld kan hebben, wanneer Leontien zelfs een aspirant pedofiel in genade neemt.

  – Lul kleine. Is klein. Kan verder niets maar heeft wel een grote portemonnee.
  Wannabee ex Jamy Vaas is meermaals in elkaar geslagen en krijgt regelmatig een vaas naar haar kop geslingerd, maar weet het hooguit een paar weken vol te houden zonder creditcard. Daarna heeft ze of wit of bruin of de bruin/gouden Mastercard maar al te snel nodig.

  50
  14
  • Robbie zegt:

   Oke sorry reageer iets te serieus op dit artikel. Maar dat komt omdat ik me dood erger aan die dames die nu constant zich bezig houden met beesten. Neem Rachel neem Rosana rot gewoon op man. Laat het lekker aan deskundige over of laat dat beest het beest zijn wat het is. Het is godverdomme geen verdienmodel!!!

   14
   2
   • Rozenna zegt:

    Het kan nog erger. Rosana dacht in het verre Curaçao, zonder toezicht, weg te komen met het feit dat ze ontvangen donatiegeld om honden te helpen. In haar eigen zak heeft gestoken (zogenaamde marketing kosten). Men heeft gefilmd op Curaçao en van hulp aan honden was 0.0 spraken.
    Tjah je moet natuurlijk wat wanneer manlief Patrick Kluivert zijn vermogen vergokt heeft en afbetaald aan de familie van de persoon die hij dood heeft gereden. Deze Rosana met haar honden zwendelaar praktijken is uitgebreid op Tv gekomen en hier liet Rosana het niet bij zitten met een rechtszaak als gevolg. Afijn Rosana heeft de rechtszaak verloren. Dat zegt genoeg.

    25
    1
    • Robbie zegt:

     Klopt en viel wel op he dat Rachel (haar beste vriendin) een hondje vond die werd ingeslapen week later en daarna op Ibiza geloof ik weer een hondje kreeg van een stel dames. Echt jonge verschrikkelijk nogmaals rot gewoon op pleuriswijven. Maarja nogmaals ik hou er nu over op want het is een satirische site oja en Kluivert was onder invloed en had geen rijbewijs maarja laat maar allemaal…..

     9
     1
 2. Boy zegt:

  Pff wat een woordenbrij.
  Schrijven kan ze ook al niet. De enter toets is blijkbaar ook onbekend.
  Zoals Henk al schrijft kunnen kampers blijkbaar maar 1 uuh 2 dingen.
  Oud ijzer ophalen en geen belasting betalen.

  18
  2
 3. BRYAN GROENBAST zegt:

  Ja iedereen heeft het moeilyk deze tyt.veele ZOEKEN naar credit cards zeekerheid voor de TOEKOMST dat wil elke mens maar heelaas hebt je van die mensen die over LYKEN gaan en denken dat ze een geldige reeden hebben zo als ja ik moet geld hebben want ik moet voor myn opa zorgenπŸ˜‰ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.