Guido den Aantrekker: ‘Roxeanne Hazes heeft mentale hulp nodig’

Roxeanne-Hazes-Beste-Zangers

Guido den Aantrekker zegt in een interview met de Nieuwe Revu dat Roxeanne Hazes mentale hulp nodig heeft. De Story-baas is een vriendje van haar moeder Rachel, dus Rox en Guido zijn automatisch al vijanden van elkaar, dus zo’n opmerking is niet heel verrassend.

Meneer den Aantrekker schreef eerder al in de Story dat Roxeanne een pathologische leugenaar was. Hier diende Rox toen een klacht over in bij de Raad van de Journalistiek.

Guido slaat terug

Het is een beetje triest, maar Guido slaat nu terug met de uitspraak dat ze hulp nodig heeft. Zo zegt hij: “Ze is nu 29 jaar en wilde alleen maar meedoen aan Beste Zangers als ze – als enige van alle artiesten – haar vriend mocht meenemen.” Hij noemt dat zorgwekkend. “Kijk dan eens naar je moeder en je broer die de laatste jaren wél mentale hulp hebben gezocht. Ik vind dat niet helemaal normaal. Iets meer daadkracht in je leven kan misschien geen kwaad.”

Roxeanne liegt

Bah, die vent likt de kont van Rachel Hazes he-le-maal schoon. Zo zegt hij namelijk ook: “Moeder en broer hebben dat inmiddels bewezen.” Ook nu weer zegt hij dat Rox liegt: “Wat Roxeanne nu over haar moeder beweert: ik heb daar andere kanten van meegemaakt. Ik weet nog dat ze als tiener de liefste dingen over haar moeder zei.”

Hij vervolgt: “Als jong meisje – ze was 11 jaar toen haar vader overleed – heeft ze een enorme klap gekregen en ze beleeft die situatie met terugwerkende kracht wellicht alsnog anders. Ik vind alleen wel dat ze zichzelf wat meer moet oppakken in plaats van haar beklag te doen over een tijd die zo lang geleden is dat niemand het fijne daar meer van weet.”

Wat de waarheid nou ook is over de Hazes-rel laten we even in het midden. Maar het is wel overduidelijk dat Guido een vijand is van Rox en vooral de kont van haar moeder Rachel aan het likken is.