Niemand wil Glenda nog, Beste Zangers dumpen haar

Maar ze verpakken het aardig hoor. Het optreden komt te vroeg voor de braderiezangeres met agressieproblemen. En de interactie met het publiek kan nog weleens tegenvallen. In andere woorden, ze denken dat Nederland het vervelende vrouwtje aardig zat is en dat klopt.

Dan verwacht je een beetje nederigheid. Maar niet van Glenda hoor. Die ziet zichzelf nog steeds als slachtoffer van alles. Die vrouw is werkelijk niet goed snik. Nu komt ze als reactie op haar afzegging met een poepgedicht van hier tot Tokio. Het geeft wel het niveau aan van de Tokkie. Maar ze moet het allemaal weer ondergaan, de zielenpiet.

36 reacties op “Niemand wil Glenda nog, Beste Zangers dumpen haar

 1. The Fennemeister zegt:

  Beste Glenda Bafta, AKA de Whitney Houston van de AliXpress
  Het programma heet dan ook niet “Zingen met Tokkies”, of “De Beste Braderiezangeres”
  Zoek een echte baan, je carriere is kapotdeauth

  60
  1
  • Boycotdisgrace zegt:

   Wat een vuile vieze smerige achterbakse rotte viswijf dat ze als dader slachtoffer probeert te spelen. BOYCOTTEN HAAR EN DIE TENTEN WAAR ZE OPTREEDT!!!
   All Concerts
   MAY 8
   Sun • 7:00pm
   013 – Tilburg, Netherlands
   Glennis Grace

   MAY 11
   Wed • 7:30pm
   Melkweg – Amsterdam, Netherlands
   Glennis Grace

   MAY 13
   Fri • 8:00pm
   Rotterdam Ahoy – Rotterdam, Netherlands
   Beste Zangers Live

   MAY 14
   Sat • 8:00pm
   Rotterdam Ahoy – Rotterdam, Netherlands
   Beste Zangers Live

   MAY 22
   Sun • 8:00pm
   SPOT / De Oosterpoort – Groningen, Netherlands
   Glennis Grace

   MAY 27
   Fri • 8:30pm
   P60 – Amstelveen, Netherlands
   Glennis Grace

   16
   1
   • Vladimir Cheppy zegt:

    Omdat ze een tintje heeft kan ze niets goed doen als het een volbloed Hollandse lintworm als lil kleine was dan was er niets aan de hand dan hadden jullie zelf ingenomen arrogante Hollanders er begrip voor gehad dat ze als alleenstaande moeder voor haar zoontje op kwam.

    7
    79
     • Ron zegt:

      Wat een kul van deze mevrouw.laat ze maar lekker naar haar favoriete land verkassen. Zijn wij van dat zevertrutje verlost. Nederland moet haar in Nederland meer lop laten treden . Misschien is porno wat voor haar.

      5
      0
     • Overveen zegt:

      Wat een haat. Dit is geen verslaggeving meer. Deze vrouw heeft niks anders gedaan dan opkomen voor haar kind. Oke ze had het anders kunnen aanpakken. Maar is ze nu niet genoeg gestraft.

      8
      31
    • Peter zegt:

     Iedere ouder komt voor zijn kinderen op, maar om met een hele knokploeg verhaal te komen halen is absurd. Deze vrouw denk dat ze boven de wet staat. Ik heb haar nog niet gehoord over de slachtoffers, lijkt ze niet belangrijk te vinden.

     23
     1
    • Teun zegt:

     Een kenmerkende doch zinloze poging om de huidskleur van Glenda Batta te betrekken, op haar antisociale en primitieve attitude. Ook haar jong die rokend in de Jumbo liep en aanleiding was van de escalatie heeft hetzelfde primitieve gedrag. Te stom om te schijten en mentaal te beperkt om zelfs pakketjes te bezorgen in een roestige bus vol deuken.

     22
     0
     • Ine zegt:

      Wat zijn jullie toch zielige mensen vol haat.Een beetje vergevingsgezind zou zeker passen in deze tijd van onrust en oorlog.

      2
      16
    • Bert zegt:

     Lil kleine…marco borsato Johan derksen…..allemaal mensen zonder een tintje……ook zij waren aan de beurt. Wat mankeert jou?? Jijnspoort echt niet. Zoek hulp en laat je nakijken! Wat een pannekoek!

     6
     1
  • Ramon zegt:

   Grappig dit. Typisch Nederlandse houding en gedrag. Altijd maar mee lullen en niks zelf uitzoeken. Meelopers. Vind je het gek dat Nederlandse jeugdzorg te veel werk heeft en het niet meer aan kan.omdat niemand meer weet hoe ze moeder of vader moeten zijn,want anders hadden mensen hierop anders gereageerd en begrepen .elk jaar zitten we bukkend op onze knieën voor de overheid die alles doet om ons klein en kapot te krijgen. Maar nee hoor ,daar gaan we niet tegenin.lekker meepraten en alles dan wel goedkeuren.er zijn maar 2 of 3 mensen hier die normaal reageren en nadenken.tuurlijk is het niet goed gegaan,maar komop man. Ze heeft genoeg straf gehad. Er zijn ergere dingen die op dit moment gebeuren en daar reageert bijna niemand op.ik vind haar nog steeds mooi zingen en snap het wel. Fout is menselijk en sorry zeggen ook,dus als we het van pedofielen en oplichters accepteren, dan moeten we dat helemaal bij haar doen..

   3
   7
  • Maria zegt:

   Die Glennis kan beter een jaartje bij de jumbo gaan werken.Zielig figuur ! Ze beseft niet half wat ze aangericht heeft. Ze kan beter helemaal uit de media verdwijnen .Ze heeft het er zelf naar gemaakt dat de mensen haar nu uitkotsen!!

   0
   0
  • John zegt:

   Ze heeft haar verdiende loon gekregen. Je weet nou éénmaal, dat je in die hoedanigheid een voorbeeldfunctie hebt. Ok, he kunt een keer een uitglijder maken, maar het is voor haar niet de eerste keer. De agressiviteit zit in haar karakter(kort lontje), dat hebben we eerder gezien op een kruising in A’dam, waar ze iemand helemaal verrot schold, waarvan beelden. Tweede kans vind ik goed, derde nee. Geen medelijden. En volgende keer bij nieuwsbericht, ……geen close-up meer van haar. Wat een agressieve kop, of is dat een masker?

   12
   2
 2. Dominee Gremdaat zegt:

  Heb ik ook een klein gedichtje voor Glennis Krijs:
  Er was eens een doos geboren in de Jordaan
  Die op aanwijzing van haar zoon een Jumbo kort&klein besloot te slaan.
  Nu door alles en iedereen inclusief de vakkenvullen uit gebraakt
  Heeft ze ook bij de Dutch Diva’s een gevoelige snaar geraakt.
  Zou het niet beter zijn met een enkele reis naar een ander Continent te gaan?

  40
  4
 3. Timmy zegt:

  AABBCC parenrijm. Sinterklaas is lui geweest. En die vogels? Nog eens goed kijken naar veren. Mijn tekenleraar vond het ook niets dat ik cartoonstijl tekende en zwart omlijnde. Ook leerde hij en anderen te kijken, lichtval en schaduw. Je kan beter Vera. Dit is leuk voor een beginner. Schattig van een kind. Maar van een volwassene is het een getuigenis van achterlijkheid.

  9
  0
 4. Narcisus zegt:

  Zelf schreef ik ook ooit een “gedicht” getiteld ‘Geen woorden’. Versie twee
  Pagina 1 vloekwolk.
  Gevolgd door foto’s van lelijks op thema gesorteerd in een gecompliceerde van een mij ontschoten dichter gekopieerde rijm structuur. Slotpagina een foto van mijn hond die zo zielig keek. Je had het gezicht van mijn leraar Nederlands moeten zien. Aanleiding en waarom ik er aan moet denken was de titel. Het commentaar dat mijn leraar had op mijn orginele stuk met dezelfde titel. Hoe ik mij achterlijk toonde door te stellen dat er geen woorden voor waren en het vervolgens te verwoorden. Leraren en commentaren zijn waardevol. Anders had ik niet beter geworden. Ook met tekenen was het commentaar waardoor ik beter ging kijken ipv maar wat doen. Zonder commentaar geen groei. Dat Vera mag groeien. Want dit is leuk als ouder van je kind. Om vervolgens met opbouwende kritiek het naar een toonbaar niveau te duwen.

  0
  1
 5. J.klepzeiker zegt:

  Die tokkie verbannen van podia en zeker van TV en media .Opzouten voorgoed en voor altijd, die jumbo sloper , waar gaat die boodschappen doen nu ???? Aldi of lidll of online toch bij de jumbo.

  10
  1
 6. Professór zegt:

  Beetje multi interpretabel gedicht. Wss is dit een reactie op “Beste zangers”

  Maar het slaat iig ook volledig op het jumboverhaal

  1
  1
 7. Mv zegt:

  Pffff wat zijn de mensen erg. De wereld is aan het verhufteren.
  Iedereen moet voor zijn eigen deur vegen, vooral die wat vooraan staan en het harste commentaar hebben zijn meestal zelf dat soort mensen die vanalles op hun kerfstok hebben. Hou je bezig met je eigen leven en stop met dat schaapjes gedrag want dat is een teken van zwakte. Vieze mensen die wat zo over iemand praat omdat ze eigenlijk jaloers zijn op haar. Stom kudde volk.

  4
  5
  • Teun zegt:

   Waarom grijpt jeugdzorg niet in bij Batta? Een 15-jarige jongen die in de Jumbo rookt en vervolgens samen met een roedel soortgenoten en het wijfje de winkel kort en klein slaat. Wat moet er nog meer gebeuren voordat Batta’s jong heropgevoed wordt en de maatschappij tegen zijn agressie en asociale gedrag?

   7
   1
 8. Jan van Eersel zegt:

  Wat Glennis in de Jumbo deed, is n terecht en buitensporig en er is geen enkele verzachtende omstandigheid. Maar zij praat haar daden goed. De enige manier om te voorkomen dat allerlei Tokkie’s haar kopiëren, is dat Nederland NEE zegt tegen Glennis totdat zij overtuigend tot inkeer komt en heeft geboet

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.