Eerste optreden Glennis Grace totale flop

Glennis Grace 2

In een zaal waar 550 mensen in passen waren er om precies te zijn 250 gekomen. Het balkon was gesloten en over het algemeen waren het Duitsers die naar Glenda kwamen kijken. En om het allemaal nog gênanter te maken werd er voor dat ze Whitney Houston probeerde na te doen ook nog een gesproken bandje afgespeeld waarin ze weer eens zichzelf als slachtoffer neerzet.

Deze vrouw is echt niet goed in haar paasei hoor. Nog steeds niet doorhebben dat mensen dit gedrag zat zijn. Dat je als braderiezangeres de JUMBO aan gort slaat met een gang om vervolgens te zeggen dat je door een hel gaat en alles moet verwerken. Koekoek.

33 reacties op “Eerste optreden Glennis Grace totale flop

  • Derlagen zegt:

   Fouten maken we allemaal
   Niemand is perfect
   Maar iemand verdiend ook een tweede kans
   Je kan niet iemand zijn leven lang laten boeten voor iets waar hij of zij spijt van hebt

   11
   109
   • Albert Geinstein zegt:

    Welke spijt🤣🤣🤣Dit smerige kampmarokkaantje heeft een inktzwarte ziel, is door en door verrot. Dat is wat inteelt met je doet

    48
    8
   • >>> B R E A K I N G N I E U W S zegt:

    >>>>>>VERS INTERVIEW<<<<<<<

    Vers van de pers is zojuist verschenen een vraag & antwoorddingetje over de geestelijke strubbelingen die topartiest Glennis Grace parten spelen. Dramatiek in optima forma! En heel veel krokodillentranen en zelfoverschatting.

    Wat is namelijk het geval?
    Het is heel zwaar voor Glenda om dit allemaal mee te moeten maken. Ze acteert een zwaar gemoed.

    ,,Ik heb spijt van de keuzes die ik heb gemaakt, zeker’’, zegt Glenda vanavond in het AD van Angela de Jong.

    Glenda heeft zich schuldig gemaakt aan openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade maar kan ze niet precies zeggen wat er is gebeurd.

    Tegenwoordig heeft Glenda Batta drie (3!) managers die met haar meelopen, deze drie managers zijn geen verdachten in de mishandeling zaak in de Jumbo. Er is slechts één persoon uit de posse van Glenda opgepakt naar aanleiding van de geweldsexplosie in de Jumbo en of dit óók één van haar managers is zal nog moeten blijken.

    De artiest voelt heel veel verdriet en zelfmedelijden bij zichzelf. ,,Spijt is er zeker. Ik ben mens, [maar] dat wil niet zeggen dat je alles maar kunt doen. Maar het is gebeurd, ik kan het niet terughalen, kon ik het maar terughalen.’’

    Het is hartverscheurend om te zien hoe Glenda Batta met deze materie worstelt. Het doet haar vreselijk veel pijn om elke dag weer met dit gegeven geconfronteerd te worden.

    ,,Het is niet iets wat zomaar uit je lichaam of uit je systeem verdwijnt. Daar zal ik mee moeten leren leven en dat doe ik. Het is niet makkelijk, maar zeker ook niet voor alle betrokkenen.’’

    Voor al die betrokkenen heeft ze dan ook de goede raad om door te pakken. Probeer je leven te leven en vergeet wat er is gebeurt. Voor mij was het ook niet leuk om een JumboSupermarkt te slopen. Denk je dat ik het leuk vind om die stomme bijdehante minderjarige vakkenvullertjes op hun puisterige bekken te slaan? Belachelijk! Hoe kom je erop? Dacht het niet hè!
    Zal ik jou ff op je puisterige bek slaan?
    Kijken of die tandjes van je goed vast zitten! Lamstraal!

    En op dat moment was het maar goed dat de drie managers konden ingrijpen want de moederleeuwin wed eventjes heel erg boos en de verslaggever vreesde heel kort voor zijn leven. De drie managers brachten Glenda Batta weer tot bedaren waarna zij vervolgt:
    ,,Weet je, ik ben een artiest, ik vind het het allermooist om op het podium te staan en mensen gelukkig te maken. Als ik de tijd kon terugdraaien, dan had ik dat meteen gedaan, zeker. Tuurlijk weegt het zwaar op mijn schouders, maar ik moet ermee dealen."

    En daarmee wensen wij Glenda héél veel succes.

    Pfffff. Wat een kermisattractie…

    14
    0
  • Bob zegt:

   wat een brutaal wijf.
   bord voor haar kop niet te geloven.
   niemand meer naar toegaan enigste oplossing.
   op pleuren

   37
   0
  • Spion zegt:

   Jan&Roos,
   Bel even met managementbureau van wijlen Whitney wie haar in NL vertolkt en wat ze gedaan heeft dan trekken l ze meteen de stekker eruit bij die schreeuwlelijk van een disgrace

   13
   1
  • Jan Jansen zegt:

   Misschien kan ze met haar criminele imbecielen zoon gaan optreden, bandje bonny en glyde.
   On tour

   12
   0
  • Whitneyfan zegt:

   Echt een vuile vieze smerige tokkie met haar tribute aan Whitney, SCHANDE!!! ONMIDDELIJK BOYCOTTEN!!!

   14
   0
  • Styx zegt:

   Ellen ten Damme is ook slachtoffer.

   Ali B. had het bij de verkeerde geprobeerd deze keer. Dat is nummertje zoveel die aangifte gaat doen tegen de knuffelmokro

   4
   0
  • Elkje zegt:

   De www. In of bijstand kihk wat ze een ander aandoet met haar grote bek. Door dat verwende nest van haar. Ik walg van dat kreng. Die mensen werken wel .ik vind dat ze niet hoort te werken.dat is ook een straf geldwolven. En nog met hun reet in het buitenland.bah vies wijf. En dan nog zeggen ik ben niet te breken.

   0
   0
  • Prem Randukatsjing Harikiri Hakkietakkie Wegzakkie zegt:

   Even in het juiste perspectief plaatsen en niet gelijk gaan schelden

   Als een braderiezangeresje gevraagd wordt om de JUMBO aan gort te gaan slaan met een groepje vrienden van lager allooy dan gaat haar dat niet in de koude kleren zitten.

   Het is geen dagelijkse kost om een supermarkt overhoop te halen.
   Dus het is begrijpelijk dat ze daar eventjes van bij moest komen.

   En dan die pers erbij, iedereen heeft een mening, een lokaal verbod, een straatverbod en een omgangsverbod met de minderjarige slachtoffertjes….

   Dat alles maakt natuurlijk dat Glennis Grace door een hel gaat en dat het lang duurt om alles te verwerken.

   8
   11
  • Veve zegt:

   Haha ik was erbij en waren zeker 250 tot 300 man. Wat een gezeik. Ze is fout mooi maar roddel bladen hebben geen moer te doen. Lijkt wel een duivelse macht. Klein, gladys, Marco, Danny, Ali wie is de volgende???,

   10
   64
 1. Gnoe zegt:

  In haar verklaring zegt ze “en toen ben ik er op afgestapt“ Geen woord over de knokploeg die ze meenam

  35
  1
 2. Dolly P. zegt:

  Als jullie mij massaal berichten zal ik haar verbieden ‘I will always love you’ te zingen.

  18
  0
 3. Jumbo Tijgerin zegt:

  Ik vind 250 alsnog veel. Maar dat was het al voordat ze überhaupt het Jumbo team een verbouwing gaf.
  Ze kan alleen maar hetzelfde trucje, namelijk hysterisch in de mic krijsen

  10
  1
 4. Jwff zegt:

  Jan roos en zijn schand knaapje dom oortje Dennis loverboy.

  Jan jou hele leven is een smerige puinhoop. Je televisie carrière grote flop jou politieke ambities ook een grote flop je wilde naar het Binnenhof ook alweer mislukt.. SCOOOOOOP JE woont dan wel weer op het Binnenhof in Bergen dat dan wel.

  Van armoe & ellende hebben jullie zo’n smerig kanaaltje waar je BN, rs door de stront haalt BN, nrs het zijn net mensen wat ben je gezonken Jan denk nu werkelijk dat jou vrienden je vriendin jou kinderen Trots op jou zijn ze schamen zich echt dood om jou .. Nu bodem procedure van John de Mol.. Maak je borst maar nat komem nog een aantal kort geldings aan… Dag Roddelpraat… Was even grappig idioten

  1
  8
  • Willibrord Frequin zegt:

   Haha he Jwff, welke deugBN’er ben jij? Narcisten zijn altijd slachtoffer van situaties die zij zelf hebben gecreëerd. Je hebt overigens pas gefaald als je ’t hebt opgegeven, zoals jij.

   3
   1
  • Rudolf Círcônflex zegt:

   Beste Jwff.
   Ik tel MINIMAAL 17 schrijf en stijlfouten en andere taalkundige missers in die tien regeltjes tekst van jou.
   Zelfs je naam spel jij met een schrijffout.

   Een houten knuppel heeft meer gevoel voor taal dan jij. Doe iets met je schrijftalent! Wordt pakketbezorger bij de DHL! Maar stop aub met je bijdragen bij Roddelpraat want dit is echt bereslecht. Succes sukkeltje.

   4
   0

Reacties zijn gesloten.