Glennis Grace denkt nog steeds dat ze iets voorstelt

Glennis Grace 1

Je kan het haar eigenlijk ook niet kwalijk nemen. Ze heeft natuurlijk maar twee erwten in haar lege hoofdje, dus het is nog niet binnengekomen dat Nederland helemaal klaar met haar is. Na hoogmoed komt de val, zeg maar. Gaat je vriendje ijs halen “voor de celebrity” kennen de stewardessen je niet eens.

Dan sta je toch echt vreselijk voor paal. Glenda, ik denk dat je een nieuwe baan kan gaan zoeken. Wat dacht je van achter de kassa bij de JUMBO?

WhatsApp Image 2022 04 17 at 1.51.32 PM

28 reacties op “Glennis Grace denkt nog steeds dat ze iets voorstelt

 1. Boris boef zegt:

  Dit kan iedereen sturen naar roddelpraat. Jullie nemen soms te snel dingen klakkenloos over.

  17
  6
 2. Pietje Puk zegt:

  Wat is dit voor slappe clickbait? Merk dat vaker de laatste tijd. Dat werkt een paar keer, dat je er extra views van krijgt. Maar nog even en jullie zakken door het ijs met je geloofwaardigheid. Slechte beurt, vooral niet zo doorgaan.

  27
  9
  • Pietje Puk zegt:

   Ja sorrie voor mijn vorige reactie, maar ik heb een stoornis.. Tevens ben ik zwakbegaafd,sociaal wil het ook niet lukken.. Ach laat ook maar..

   2
   11
 3. K zegt:

  Haha herkenbaar dit! M’n tante werkte bij Ballorig (ballenbak voor kids). Daar kwam ze voor de verjaardag van haar zoontje. Was er iets niet naar wens. Zei ze tegen m’n tante ‘heb je enige idee wie ik ben’. M’n tante zei ‘nee’ hahaha heerlijk😂. Ze wilde de manager spreken, die vrouw is zo debiel’

  19
  0
 4. Gerto zegt:

  Jullie gingen zo goed maar de laatste weken vind ik er steeds minder aan. De uitzendingen worden steeds meer geschreeuw en gekrijs ipv inhoudelijke berichten en jullie zijn zo overdreven op zoek naar “Juice” en “Scoops” dat jullie ieder geruchtje uit zijn verband trekken en plaatsen.

  Dit is niet de manier om te groeien. Als er een keer iets minder roddels zijn bespreek dan rustig de achtergronden van bestaande situaties en ga niet schreeuwen als 2 kinderen van 13. Jullie hebben allebei kwaliteiten , hebben een goede chemie en zijn allebei sympathiek….Verpest dit alsjeblieft niet door dat brallerige gedrag. Jullie hoeven aan niemand iets te bewijzen ; wees gewoon jezelf en maak een leuk programma zonder al die onzin, dan komt alles goed.

  35
  3
  • Dwight zegt:

   Ik dacht dat ik de enige was. Ook mij kunnen de laatste 2 of 3 afleveringen minder bekoren. Jan is veel te luidruchtig, praat veel te vaak door Dennis heen. Geen zin meer ook in overdreven “leuk” en “scoop” gegil van Jan.
   Echt jammer, Jan even de handrem erop!

   23
   2
  • Gerto zegt:

   Gelukkig zijn we niet de enige Dwight en aan de likes te zien zijn er nog meer dan alleen wij . Zoals jij ook zegt, Jan is leuk, slim en adrem genoeg zonder dat geschreeuw en gekrijs. Ze hebben dat niet nodig. Ik hoop echt dat ze dit lezen en ter harte nemen want ik ben wel fan en hoop dat roddelpraat blijft bestaan. Een eerlijk en leuk programma om lekker bij te ontspannen.

   8
   1
  • Geert van der Staaf zegt:

   Ja, nou en, lang verhaal/kort verhaal.
   Dit is toch geen verhaal? Glenda in het vliegtuig. So what?

   Maar meneertje de Munk wordt momenteel keihard gecanceld door Stage Entertainment. Wil ik wel meer over lezen hier op RP.

   Winston Gerstanowitch krijgt ook de wind van voren wegens malversaties en bedriegerij, daar zou RP ook wel ff een punt aan kunnen slijpen.

   Million Dollar Island is bezig enorm te floppen, ik zeg: geef je Sjon z’n rectificatie en plaats wat kijkcijfers van die ‘fsntastische’ zenders van hem in perspectief.

   Waar was Johnnie de Mol toen HLF8 door H.Hendrikx gepresenteerd werd?

   Welke smerige rol speelt John van de Heuvel op de achtergrond van het conflict tussen Shima en Johnnie?

   Met hoeveel verschillende jonge dames heeft Charlie Luske de afgelopen weken geyle neuqseks gehad in de vakantiewoning van z’n vrouw?

   Kijk, dat zijn vragen waar je wel een antwoord op wil, en wat Glenda uitvreet ook wel, maar niet als een of andere lul ijsklontjes gaat halen voor d’r.

   3
   1
 5. Charlotte H. zegt:

  Zit je dan in het vliegtuig met Glennis, denk je… hmmmm dit is mijn 15 seconds of fame… laat ik eens iets verzinnen om het nieuws te halen… hmmmm ze gaat ijs halen, hmmmm ok, vet aso zeg. Nou heb ik haar, ik ga het roddelpraat versturen, joepie, ik mag mezelf nu eindelijk serieus nemen.

  1
  2

Reacties zijn gesloten.