Televisie

Peter Gillis woest op Floris Wyers: ‘Narcist’

Peter Gillis woest op Floris Wyers: ‘Narcist’

Vorige week schoof onze grote vriend weer aan als gast in de uitzending, maar dat werd hem niet in dank afgenomen. Peter Gillis woest op Floris Wyers na het zien van de uitzending van Roddelpraat. ‘Dat jij hier aan mee doet’, stuurt Peter naar Floris.

Peter Gillis woest op Floris Wyers

Floris Wyers en Peter Gillis zijn besties. Of dat waren ze althans. Tijdens de uitzending verdedigde Floris Peter en Nicol ook al, maar toch nam Peter zijn aanwezigheid alleen al niet in dank af. Floris probeert zichzelf meteen te verdedigen met: “Ik weet nooit wat hun onderwerpen zijn trouwens. Daarnaast ben ik uitsluitend positief over jullie geweest zoals je kan zien!”

“X”

‘Doe eens even rustig, Peet’

Peter reageert vanuit zijn vergaande agressieproblemen: “Belachelijk !!!!!! Je breekt je eigen af !!!” Floris schrikt ervan, maar probeert zijn kalmte nog goed te bewaren (dat kan hij namelijk wel, want hij heeft niet dezelfde problematiek): “Zeg doe eens even rustig Peet.”

Maar Peet wil niet rustig worden. Hij smijt zelfs met de ergste uitspraak die je tegenwoordig kan doen: “Maar prima mij nooit meer app of bellen”. Shit… Nu mag Floris nooit meer met Pure Luxe een villa komen bezichtigen. Over de keer dat hij dat wel deed, zegt Peter nu: “allemaal snel vergeten”. Nou, nou, Peet. Je pakt het wel heel zwaar en persoonlijk op.

‘Narcist’

Dan gaat het voor Floris ook te ver. Hij is er klaar mee en reageert: “Je denkt dat jij God bent. Het is je allemaal naar het hoofd gestegen man man man.” Hij sluit af met de genadeslag: “Narcist”. En daar heeft Floris natuurlijk alleen maar 100% gelijk in. Het lijkt er inderdaad op dat de boel naar Peter’s dikke kop is gestegen.

‘Hou Peter een beetje gedeisd’

Floris ziet nog maar een weg om de vriendschap met Peter en Nicol te redden. Hij stuurt Nicol een appje in de hoop de boel nog te kunnen lijmen. Hij heeft tenslotte niks misdaan. “Peter is helemaal doorgeslagen en begint nu mij te beschuldigen. Wat denkt hij wel?”, schrijft hij. Ook aan Nicol probeert hij nu duidelijk te maken dat hij vooraf niet weet welke onderwerpen er besproken gaan worden. Dat klopt, dat weet hij ook niet. Hij vervolgt (vol emotie): “Daarnaast ben ik netjes geweest en heb het voor jullie opgenomen zelfs en ben zeker niet meegegaan in die roddels van Dennis en Jan. Dus hou Peter een beetje gedeisd.”

Floris eist excuses

Nicol kan Peter natuurlijk niet gedeisd houden, helaas. Anders had ze zelf ook niet onder de tandafdrukken gezeten, maar dat ter zijde. Floris heeft inderdaad nog geprobeerd de boel redelijk te sussen in de uitzending. Tot het irritante aan toe. Nu probeert hij de vriendschap nog te redden, maar Peter en Nicol geven geen gehoor meer… “Slaat echt nergens op. Hij is mijn maat, maar niet als hij zo doet. Een excuus zou op zijn plaats zijn. Fijne dag. X, Floris”. Arme Floris.

Nog geen reacties