Televisie

Famke Louise jankt nu al om de roast: ‘het zijn eikels!’

Famke Louise jankt nu al om de roast: 'het zijn eikels!'

De roast van Famke Louise is nog niet eens begonnen en mevrouw is nu al aan het janken. Zoals we eerder al hadden geplaatst in een artikel, bleek dat ze veel negatieve reacties kreeg onder haar Instagram-post. Daar reageert ze op middels een TikTok. Famke Louise jankt nu al om de roast.

Negatieve reacties

Onderaan het artikel is de video van haar reactie te zien. Ze plaatste deze ook in haar verhaal op Instagram. De negatieve reacties vallen haar toch allemaal wat minder goed. Misschien had ze dit niet helemaal verwacht… Het lijkt een voor de hand liggende reactie van mensen, maar Famke heeft te weinig hersencapaciteit om dat zelf onder ogen te zien. Maar goed…

Famke Louise jankt nu al om de roast

De tekst in haar video luidt: ‘wanneer ik de comments lees onder mijn laatste post op Instagram!’ Vervolgens is een audiofragment te horen met de tekst: ‘zometeen in Editie NL gaat het over eikels, want daar zijn er dit jaar veel meer van dan andere jaren en ze zijn ook nog veel groter.’

Haha! Deze meid huilt al voordat de roast überhaupt begonnen is. Dit wordt wat. En dat terwijl de negatieve reacties onder die post nog steeds binnen blijven komen. De verwachting is dat er straks nog veel en veel meer rechtszaken tegen de ‘roasters’ worden aangespannen. Beter dat we niet zijn uitgenodigd.

Playbacken gaat niet meer

Oh, ja… Het lijkt er trouwens op dat Famke haar talent voor playbacken verleerd is, want godsammekrake… De nasynchronisatie van de Nederlandse versie van iCarly ziet er nog beter uit. Hou maar gewoon op.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties