De roast van Famke Louise is al begonnen: ‘je bent echt een achterlijk wijf!’

De roast van Famke Louise is al begonnen

Famke Louise kondigt middels een flyer op Instagram haar Roast bij MTV aan, maar ze wordt overspoeld door negatieve reacties. En terecht. De meid zat huilend in de rechtbank, omdat wij haar bij Roddelpraat een ‘achterlijk wijf’ noemden, maar een totale roast op tv is niet erg. Sure. De roast van Famke Louise is al begonnen. ‘Je bent echt een achterlijk wijf!’, schrijven mensen in de reacties onder haar post.

De roast van Famke Louise is al begonnen

De zes bovenste reacties zijn van blauwe vinkjes, maar daarna valt er niets anders dan negativiteit en kritische reacties te lezen. Niemand kan begrijpen waarom ze hieraan mee doet. Wij begrijpen er ook niks van. Wij krijgen een kort geding aan onze broek, omdat ze snel aangebrand was door de dingen die wij in onze uitzendingen over haar vertelde. Daaronder viel de term ‘achterlijk wijf’, maar nu wil ze opeens meedoen aan de MTV Roast?

Je hoopt dan dat ze op z’n minst kapot gemaakt wordt tijdens die Roast, maar niets is minder waar, want er worden alleen mensen uitgenodigd die haar vriendjes zijn of geen humor hebben. Het wordt natuurlijk een groot woke gedoe waar echte grappen niet meer gemaakt mogen worden. Anders hadden wij ook wel mogen komen.

‘Je bent echt een achterlijk wijf!’

In de reacties onder haar Instagram-post klinkt het dan ook met teksten als: ‘geen aangiften doen dan, hè?’, ‘Janken als roddelpraat wat over je zegt maar nu heeft mevrouw ineens een roast🤡 alles voor geld doen jij’ en ‘Je zat jankend in de rechtzaal over het feit dat je achterlijk wijf word genoemd op Youtube, en nu ga je mee doen met een roast??? Je bent echt een achterlijk wijf!!!’ En dat is dan pas een kleine greep uit de vele negatieve reacties. De roast is al begonnen, maar wij doen er niet aan mee.

Klik hier voor de Instagram-pagina van Famke Louise.