Floris Wyers dronken met David Beckham

Floris Wyers dronken met David Beckham

Floris Wyers dronken met David Beckham op de foto. Hoe ongemakkelijk wil je het hebben? Bekijk de foto en je voelt het ongemak door je heen gaan.

Fangirl Floris

Onze dronken lapzwans ging op de foto met David Beckham. Als een tienermeisje die posters van Justin Bieber op haar roze muur plakt, ging Floris als een echte fan met hem op de foto. “Was gezellig Sir David Beckham…! 🥂🥂👌🏼” schrijft hij bij zijn Instagram-post. En dat is dan ook wel weer mooi. Alsof hij het ‘gezellig’ heeft gehad met David Beckham.

Floris Wyers dronken met David Beckham

Allereerst zijn ze natuurlijk alleen maar met elkaar op de foto geweest, omdat fangirl Floris dat graag wilde. Een woord zullen ze echt niet met elkaar gewisseld hebben, hoor. Maar dan nog iets: het ongemak straalt van de foto af. David heeft even een paar stappen opzij gedaan, omdat de alcoholwalm die hem tegemoet kwam, ook hem eventjes te veel werd.

Daar kunnen wij over meepraten, want dankzij Dennis zit die dikke reet elke keer tussen ons in tijdens de uitzendingen. Om nog maar niet te spreken over de drankjes die erin waren gegaan op het Roddelpraatfeest. Maar daar mogen we van Floris niet meer over praten. Oeps… te laat.

Scheuren in de Ferrari

Nou, ja goed. Geniet, in afwachting van de uitzending van vandaag, tussentijds maar even van het beeld van Floris die nog met een hoop kabaal wegrijdt na het opnemen van de uitzending. Laten we hopen dat hij niet weer dronken een auto kapot rijdt. Dat filmpje is onderaan het artikel te bewonderen.

Klik hier voor de Instagram-pagina van Dennis Schouten.

24 reacties op “Floris Wyers dronken met David Beckham

 1. Nicole Gillis zegt:

  Wel goede reclame voor Autotron. Hiermee kan Autotron laten zien dat ze super veilige hulpmiddelen in de supercars hebben zitten, zodat je er zelfs dronken mee kan rijden.

  4
  2
 2. Vloris Weipers zegt:

  Als ik het zo zie.. Dennis lijkt toch wel ontzettend veel op David Beckham. Misschien zijn ze wel in voor een lekkere torenbrug.

  3
  1
  • Dik eng mannetje zegt:

   Ha we wisten wel dat floris van mannen hield eerst onze Nederlandse Dennis Beckham en nu de echte David

   1
   0
 3. Floris Wyers zegt:

  Het was uiterst gezellig met mijn goede vriend sir Beckham. en ik was NIET dronken Jan. Ik heb inmiddels de schade van mijn auto afbetaald, Daar zijn moeders immers voor.

  6
  0
 4. Donnie zegt:

  Floris op de foto met een gay icoon. dat is net zo vreemd als Floris in een darkroom tegen komen……

  2
  1
  • Mama Wyers zegt:

   Ik betrapte Floris heel vaak toen ie op zijn kamer zat te masturberen voor zijn Beckham posters. De laatste keer is wel al 4 weken geleden. De stouterd.

   3
   1
  • Marcel Schouten zegt:

   Nou mien jong Floris heeft toen godverredomme mien hele bar leeggedronk en die wittn poeder berg achter gelatn en samn met Dennis in de neus gestopt

   0
   0
 5. Hansie zegt:

  Waarom sta ik er niet op? Op het orgineel sta ik ezelsoren bij die twee sukkels te doen. Lol beide moeten ontmoeten. Alsof het wat uitmaakt. Kon ik het maar bewijzen. 😂

  1
  0
  • Je moeder zegt:

   Als die met die vette vingers aan de kraag van mijn colbert gaat zitten dan ben ik niet zo welgemanierd als meneertje Beckham. Denk om je maniertjes vieze Floris.

   1
   0
  • Je moeder zegt:

   Ik had hem dit graag zien doen bij bijvoorbeeld een Connor mc Gregor. Of iig. iemand die niet zo bewust bezig is geen schandaal te maken, maar je etiquette bijbrengt met minstens een ferme bitchslap.

   1
   0
 6. Mama Wyers zegt:

  Floris heeft al jaren posters op zijn kamer hangen van David. Ik heb hem 3 keer betrapt op rukken terwijl ie naar een hoogtepunt kwam tijdens het kijken van Beckham’s best goals. De stouterd…

  3
  0
 7. Walter schalter kabalter. zegt:

  Onee nu moet ik kiezen, info over FW, of de depressieve postbode met een doos vol verboden knalerwten. Salut he!

  2
  0
 8. Floris Weyers zegt:

  Ik dacht dat ik Dennis zag staan en voordat ik de vergissing door had was de foto al gemaakt… Misschien moet ik toch wat aankomen dan word ik niet zo snel meer dronken!

  1
  0
 9. David Beckham zegt:

  Dear Floris, Thank you for the great time together in the frikandellenforest. Hope to sabrelate with you again very soon.

  3
  0
  • Floortje Weyers aka Rarri zegt:

   Hi Dav, i’am hopen ook to see you asap in het frikandellenforest thank you for the booze en de picture!

   1
   0
 10. Gert Wyers zegt:

  Floris heeft mij ook vaak in mijn poepertje genomen. Zijn hele pik was bruin, ben benieuwd hoe Beckham zo bruin is geworden.

  1
  0
 11. Gert Weyers zegt:

  Floris heeft mij ook vaak in mijn poepertje genomen. Zijn hele pik was bruin, ben benieuwd hoe Beckham zo bruin is geworden.

  1
  0
 12. Koos Weyers zegt:

  Floris heeft mij ook vaak in mijn poepertje genomen. Zijn hele pik was bruin, ben benieuwd hoe Beckham zo bruin is geworden.

  0
  0
 13. Koos Weyers zegt:

  Floris heeft mij ook vaak in mijn poepertje genomen. Zijn hele pik was bruin, ben benieuwd hoe Beckham zo bruin is geworden,

  0
  0

Reacties zijn gesloten.