Peter Gillis vandaag voor de rechter

Peter Gillis vandaag voor de rechter

We hebben een video binnen gekregen waarop te zien is dat Peter Gillis vandaag voor de rechter staat. Hij loopt de rechtbank naar binnen. En dat terwijl Nicol Kremers hier vorige week nog naar binnen liep.

Peter Gillis vandaag voor de rechter

Peter Gillis staat vandaag voor de rechter. We hebben een video binnen gekregen van iemand die vastlegt hoe hij de rechtbank binnen loopt. De vraag is nu alleen nog: waarom loopt hij de rechtbank vandaag naar binnen? Er zijn namelijk heel veel opties mogelijk.

Parken, mishandeling of dwangsommen?

Het kan gaan over de vakantieparken waar hij geen vergunningen voor krijgt, de dwangsommen die hij aan gemeentes moest betalen naar aanleiding van het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten… *Even ademhalen hoor*. Maar het kan ook gaan over de mishandeling van zijn vriendin Nicolleke.

Leugens

Peter en Nicol liegen constant alles bij elkaar. Dat bleek ook weer toen wij laatst naar buiten brachten dat Nicol naaktfoto’s via Snapchat naar iemand had gestuurd. We belden met haar in de uitzending en daar loog ze dat de foto’s oud waren en dat ze geen Snapchat had.

Maar ook toen Peter haar zou hebben mishandeld, deelden ze beide volop ‘code rood’ op Instagram. Daarmee wilde ze laten weten dat het nep nieuws was. Ook dat bleek niet waar. Omdat Nicol vorige week bij de rechtbank was gespot en zij nog een verklaring moest afleggen, lijkt het het meest waarschijnlijk dat Peter nu naar binnen loopt voor de mishandeling van zijn vrouwtje.

Bij Peter valt niks meer te halen

Spannend wat hieruit gaat komen. De kans is natuurlijk wel heel erg groot dat Nicol gewoon weer gelogen heeft en Peter niet vervolgt gaat worden voor de mishandeling. Althans… Nu naar buiten is gekomen dat Peter misschien wel vijf van de negen parken moet sluiten, kiest Nicol misschien toch voor de waarheid, want ja… Bij Peter valt straks niks meer te halen.

16 reacties op “Peter Gillis vandaag voor de rechter

  • Jimmy zegt:

   🚨Code rood!
   Dat heet zich geen lopen, maar waggelen. En beentjes wil ik graag corrigeren naar pootjes.

   14
   1
  • Jimmy zegt:

   Volgend jaar krijg je Jip en Janneke van de Sint. Mits je het tegen die tijd verstandelijk aankunt. Anders ‘Pim is jarig.’

   0
   0
 1. Jimmy Saville zegt:

  Wisten jullie dat Peter in de soap ook zijn dochter speelt, een dubbelrol dus? Is gewoon Peter met een pruik, kun je duidelijk zien. Een beetje als clown Bassie en vlugge Japie.

  15
  1
 2. Linda Kuiper zegt:

  Peter Gillis denkt nog iedere dag aan overval op zoon Mark: ‘Hij is getraumatiseerd’
  Peter Gillis (60) denkt nog iedere dag aan de gruwelijk gewelddadige overval op zijn zoon Mark. Vandaag is de zaak opnieuw behandeld bij de rechtbank.

  2
  32
 3. Waarom? zegt:

  Het Covid-mRNA-vaccin is de primaire oorzaak geweest van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021. Waarom nemen mensen nog steeds boosters???

  57
  55
  • Complotdenker zegt:

   Waarom zitten er in cola geen vitamines en in bier wel?
   Cola bevat wel veel extract van lime, citroen en sinaasappel dus waarom geen vitamine C?
   Terwijl bier een volledig vit B complex bevat!

   15
   1
  • Zelf nadenken is beter zegt:

   Covid zelf was ook geen walk-in-the-park.
   Ik heb gehoord dat hele ziekenhuizen vol lagen met met mensen aan de beademing en heel veel gingen dood.
   En niemand wist hoe ze covid konden genezen.
   Denk niet dat ze aan een vaccin doodgingen😄🤣

   24
   3
  • albert geinstein zegt:

   geen medelijden met nsb spuitertjes. ze gaan krijgen wat ze verdienen. MASSALE OVERSTERFTE.

   1
   64

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *