Nieuwe Gasten is nieuwe flop van Talpa

Zoals Paul Römer als zei: het is tijd voor leuke en lieve dingen. En dus kwam Talpa met een online serie over verbinding en andere woke bullshit. En zoals dat gaat met dat soort onzin kijkt er geen hond naar. Het is namelijk gewoon niet leuk.

Dit zijn cijfers wat Roddelloog scoorde. Namelijk driewerf ruk.

11 reacties op “Nieuwe Gasten is nieuwe flop van Talpa

 1. Jan Smegma zegt:

  Had er nog nooit van gehoord maar dankzij Roddelpraat nu wel… Betaalde reclameopdracht zeker vermomd als kritisch stukje.

  9
  2
 2. Henk Spermatank zegt:

  mwa het is verassend in lijn met wat gierige gasten daarvoor behaalde op dat kanaal. Had verwacht dat de boel in zou storten.

  0
  0
 3. Henk Spermatank zegt:

  alhoewel zie nu pas hoe lang die videos er al opstaan na 5 dagen had je dan meer verwacht.. duidelijk teruglopende kijkcijfers.

  2
  0
 4. Raimon zegt:

  Bestaat al 8 jaar als Gierige Gasten. Heeft 426K abonnees. John de Mol heeft dit YT kanaal overgenomen door de drie oprichters/presentatoren uit te kopen en ze vervangen door 4 nieuwe. En het resultaat is, dat het een slecht programma is geworden, waarbij vele oude abonnees opzeggen.

  6
  1
  • Funniks zegt:

   Ze hadden al contract. Talpa betaalde die oude gasten tot voorheen 80k per jaar en door slechte kijkcijfers was t nieuwe aanbod 19k pj. Besloten ze niet te doen, ze zullen wat meegekregen hebben maar niet veel. Aangezien t al van talpa was. Overigens zijn de cijfers van die nieuwe afleveringen niet lager dan de laatste afleveringen van die oude gasten. T was al ruk.
   Anyway, talpa is kut

   2
   3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.