Ook Gijp haat Paul Römer

In de oorlog had je mensen als Römer (Duitse naam) die alles deden wat het bevel van zijn meerdere inhield, liefst nog iets meer om te slijmen. Na de oorlog hadden ze opeens alleen maar gedaan wat hen werd opgedragen en hadden ze verder geen weet van alle oorlogsmisdaden die ze hadden gepleegd. Dat vindt Van der Gijp ook van het schoothondje van John de Mol. “Die staan nooit achter je, maar die zijn altijd in paniek. Ze wilden ons vanochtend een briefje meegeven wat we voor moesten lezen. Flikker op zeg!”

Een briefje meegeven aan drie volwassen mannen om een tekstje op te dreunen dat het hun spijt enzo. Dan ben je toch echt geschift. Dan weet je toch echt niet wie je tegenover je hebt. “Elke keer als we een vergadering hadden, noemde Johan hem Baantjer Junior. Dan zag je hem kijken van: dat kan niet, ik ben de baas hier. Hahahahaha. Ik neem Johan ook niks kwalijk. Hij is volstrekt uniek. En het programma was zoals het was. We hebben zoveel lol gehad.”

“Paul Römer heeft gezegd dat hij ons programma niet meer van deze tijd vindt. Nou, ik heb tegen hem gezegd, met alle respect: Johan heeft in vijf maanden deze talkshow meer bereikt dan hij in dertig jaar. Ik probeer me echt wel te verplaatsen in die Römer, dat hij deze talkshow niet in deze tijdsgeest vindt passen, maar waarom zegt ie dat nou?!”

Contract

John de Mol en zijn keffertje Römer waren snel klaar met het verscheuren van de contracten. “Dat was vrijdagmiddag voor twee uur al gebeurd. Ik ben klaar met die tv-mannetjes. Laat gaan, ik kan ze missen als kiespijn. Dan zou ik eerder iets online willen doen, niet meer dat gestress met die omroepen.” Kom maar lekker tussen ons in zitten, René. Je mag zeggen wat je wil en geen deuggleuf kan ons iets doen.

38 reacties op “Ook Gijp haat Paul Römer

  • Min Kortspringen zegt:

   Schijnheilige Paul Römer heeft zelf zoveel vrouwen misbruikt en aangerand, die beerput gaat ook nog wel open binnenkort. John de Mol kan hem beter nu alvast meteen ontslaan voordat die strontkar omgekieperd wordt…

   111
   2
   • Martin van H. zegt:

    De geruchten gaan over veel meer mensen dan alleen Vieze Paultje en Vieze Arie B. en Vieze Carlo B.

    En behalve Marco B. en Ali B. is ook de rest van de familie B. verdachte van smeerkezerij met weerloze of weerloos gemaakte vrouwen.
    Tijd dat die beerput opengaat. Veel werk voor Roddelpraat!

    52
    1
 1. Pieter zegt:

  Buklaaf van John.

  Römer lukt alles recht dat krom is.
  Waar was Römer met een goed verhaal over Johnny de Vrouwenmepper?

  Waar was Römer toen Ali B een verkrachter bleek te zijn?

  Römer had nooit een repliek op het misbruik van Vieze Jeroentje.

  Römer mocht niks zeggen over de geheime activiteiten met GHB van het zoontje van de baas.

  Maar Dennis wordt gecanceld en Johan Derksen is nu ineens ‘niet meer van deze tijd’.

  Dat zet een mens wel aan het denken.

  Wanneer komt Linda de Mol weer op tv? Want die is nog lang niet ‘meer van deze tijd’ heb ik de indruk.

  79
  1
 2. Rape-artiest. zegt:

  Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat die Paul Römer zelf ook niet helemaal zuiver is.
  Toen hij wat jonger was heeft hij zelf tientallen vrouwen misbruikt met drank en/of drugs en met of zonder condoom op de Gooische matras.

  Misschien wordt het nu een keertje tijd voor Roddelpraat om het aanrandingsverleden van vieze Paultje eens onder de loep te nemen?

  99
  1
 3. Lodewijk H. zegt:

  Jan maak van Roddelpraat een nog leuker praatprogramma dan dat het al is, door Gijpie te vragen om plaats te nemen in jullie team. De 3 musketiers van Roddelpraat. Dat zou pas een stunt zijn.

  53
  8
   • Hypocrisie zegt:

    Eerst werd Derksen hier nog afgemaakt nu zijn de rollen weer omgedraaid. Hypocriet zooitje! Zolang er maar scoopies zijn voor eigen gewin.

    14
    21
   • Osamab zegt:

    Rene,johan en wilfred moeten naar youtube verhuizen en in een huisstudiootje in johan zijn tuinhuis twee maal per week het oude vi weer leven inblazen.
    Dat wordt gegarandeerd een enorm succes.
    Misschien wel het best bekeken van alle nederlandse youtubekanalen.

    43
    6
   • Pascallie zegt:

    Oh?? Laat me effe: ik klink bezopen maar dat en ik o_Ok🍿🍺……, Die familie Römer is een maffia-familie. Punt. UIT. Even een verhaal over de broer van Paul; Meneer Bart Römer want meneer Bartje slurpt de héle Filmacademie en de filmindustrie op; ‘Schrijft’ boeken, die hij -naar mijn inziens- echter nooit zelf geschreven heeft. !! Hij heeft zelfs notabene in de Filmacademie, een bepaalde onomkeerbare woke-culture gecreëerd waar… Nou, in samenwerking met ome Sjon, niemand nog tegen op kan. Hij creëert bewust bepaalde ideale klasjes. Om het ideale uit te stralen. Wit zwart donker blank. Vooral owhweee als je een grote bek heb; Dat willen ze niet in medialand.

    Xx Pascally2.0.

    10
    0
  • Renate van der Gijp zegt:

   SCOOP ALERT SCOOP ALERT

   htt ps://ww w.dumpert.nl/item/100029315_c19d7152

   Voetballer Obodai mishandeld en verkracht. Jinek en kameraden moeten er smakelijk om lachen.

   htt ps://w ww.soccernews.nl/news/24192/naar-rkc-vertrokken-obodai-ik-werd-gepest

   Jinek confronteren met beelden en cancelen evenals tafelgasten. Dat zal ze leren.

   36
   1
 4. Chantabelle zegt:

  Bizar dat deze leugenartiest nog steeds bij de talpa mag werken terwijl hij net zo erg is als de rest dus wat voor een dingetje weet hij van john de mol dat hij mag blijven?

  16
  2
 5. Lodewijk H. zegt:

  Paul Römer maakt fout na fout en wordt niet door John de Mol ontslagen. Wat is de reden voor John de Mol om hem niet te ontslaan? Wat zou de reden kunnen zijn? Weet die Römer iets meer over John de Mol, dan dat het daglicht niet kan verdragen? Iemand een suggestie?

  30
  1
  • Peter De Vries zegt:

   Zielige mensen die hun hoofd laten zakken en hun eigen mensen een trap nageven een slappe houding van een slappe zak v. I. Is het best lopende programma dat moet je verdedigen ik hoop dat alle sponseren die ook zijn af gehaakt om niks totaal worden genegeerd en totaal geen klandizie meer krijgen totaal boycotten die bende dan weten ze hoe de 1.miljoen mensen zich voelen die Derksen wel steunen en gijp en Wilfred

   3
   1
 6. Karma is a bitch zegt:

  Römer is het schandknaapje van De Mol, Derksen was ooit het schandknaapje van Cruijff.
  Volgens Derksen moet je niet in foute landen gaan ballen, maar Derksen zat in 1978 in allerlei luxe hotels verslag te doen in het Argentiniė van massamoordenaar Videla.
  Derksen is net zo schijnheilig als degenen die hij verwijt schijnheilig te zijn.
  Hij heeft zich deze keer vergalopeerd, dacht op gegeven moment dat hij alles kon maken, zelfs leugenverhalen vertellen, keeper Ploeger weet nergens van.
  Ze hadden met Voetbal Inside nooit naar Talpa moeten gaan, zaten goed bij RTL.
  Onder anderen de poen heeft ze de das omgedaan.

  26
  10
 7. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  ”Artiesten” der Nederlanden! Het ”klootjes” volk heeft het gehad met jullie. Jarenlang hebben jullie elkaar aan het vreten gehouden, zelfs jullie politieke voorkeur werd aan de mensheid opgedrongen. Vluchtelingen jaaaaaaa neem ze in huis, want wij doen het ook. Deug deug deug. Jullie hadden onder elkaar al lang geleden uitgemaakt dat Derksen niet bij het deugvolk hoort. Maar ons aller de John verdient een dikke boterham met dat programma. Als de John nou echt goed geld zou willen verdienen dan trapt die de hele club met parasiterende BN’ers naar buiten, inclusief zijn eigen zus met haar paardenkop. Geef Jan Roos en de Dennis hun wekelijkse uurtje Roddelpraat op tv, Derksen en de Ladyshave terug op de buis, en er is zeker ook nog plaats voor de revelaties van Jensen. En kom op..ook voor Harry Vermeegen is er plaats in de herberg. Gun ze hun eigen creatieve inbreng en laat ze vooral geen blad voor de mond nemen, ondanks alle deugers die er tegenin zullen gaan. Kap me al die koppen die je 100x in een week voorbij ziet komen, die de betalende kijker fijntjes de maat nemen. En vergeet vooral niet enge mannetjes met enge ideetjes zoals enge Paul op straat te flikkeren. Wees eens vent en pak zelf de teugels stevig vast daar heb je meer aan dan uithuilen bij Timmie over creeps zoals Ali B en je hardleerse zwager. Klaar met al die figuren dus, nieuw tv seizoen met nieuwe gezichten.

  26
  0
  • Anti Alles zegt:

   Hallo Shirma,

   Hoe gaat het met de afvalrace ? Niet alle neukteugels verliezen a.u.b. Deze komen goed van pas met doggystyle.

   0
   6
  • Gerto zegt:

   In principe zeg je verstandige dingen op 1 ding na. Jensen was vroeger een held en een jaar of 20 geleden luisterde ik iedere dag naar hem op de radio waar hij grappig en vernieuwend was. De laatste jaren en is hij echter ontspoord . Zijn geloof in complottheorieen en wappiegedrag heeft hem wat mij betreft buitenspel gezet. Superjammer maar het is niet anders.

   3
   4
   • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

    Welke complot theorieen heb je het dan over, en welk wappie gedrag? Er is helaas behoorlijk veel van uitgekomen de afgelopen jaren. Maar, al is hij knettergek van mij part, er zijn toch genoeg mensen die er naar kijken. Het gaat puur om eens iets anders op tv dan de gebruikelijke opvreters.

    2
    1
 8. Adolf zegt:

  wat blijf jij over de tweede wereld oorlog praten jan , je bent bewust dat de duitsters de goede waren? alle ellende wat we meegemaakt hebben, anti wit, blm rellen, lgbtq cancel cultuur, alles komt door joden, de hele verk*ankerde wereld zoals die is komt door joden jantje, jij bent er ook eentje he vieze haakneus

  5
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.