Absurd: Paul Römer (Talpa) liegt in 2e Kamer

Paul Romer

Het is toch werkelijk niet te geloven met dat schoftentuig van Talpa. Is er in de Tweede Kamer een hoorzitting over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, komt het schoothondje van John de Mol met het voorbeeld dat ze Roddelpraat eruit hebben geflikkerd vanwege Alice Olsthoorn.

“Wat is er nodig om deelnemers aan tv-programma’s te beschermen tegen machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag? Over deze vraag organiseert de commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) op woensdag 23 februari een rondetafelgesprek.” Om 19:35 kwam Paul Römer namens Talpa aan het woord. Hem werd gevraagd wat hij nou zoals had gedaan om grensoverschrijdend gedrag tegen te gaan.

En waar kwam dat stuk vreten mee aankakken? Dat ie Roddelpraat bij Talpa eruit heeft gekieperd omdat we Alice Olsthoorn citeerde. Die riep de term “tranny” in een dankwoord voor een prijs. Wij riepen “tranny” en het was afgelopen bij Talpa. Dat heeft geen hol met grensoverschrijdend gedrag te maken. En ook zeker niet transfobie. We citeerden iemand, ongelofelijke koekwaus. Maar als dit je voorbeeld is dan weet je wel zeker dat Talpa een doorrotte structuur heeft. Om notabene het programma te noemen dat Marco B. en Ali B. gate naar buiten heeft gebracht. Wat ben je dan een in- en intriest pleefiguur.

15 reacties op “Absurd: Paul Römer (Talpa) liegt in 2e Kamer

 1. Steven/De Depressieve Postbode zegt:

  Oprutte met dit huichelachtige kut artikel Dennieboy. Als we zo zouden praten over jou in de commants, zouden we gelijk een ban krijgen.

  3
  21
 2. Hans zegt:

  Schouten, je bent een sneue drol. Je kunt niet eens fatsoenlijk schrijven. En dat plat praten / accent ! Je bent gewoon de ongeschoolde zoon van een kaasboertje.
  Iedereen afbranden, maar zelf verontwaardigd zijn als je terecht kritiek krijgt.
  En die hatelijke bolle vetlel Roos kunnen we helemaal missen als kiespijn, Ranzig alcoholistisch haatVARKEN.

  0
  29
  • Psychiater zegt:

   Ooh Hans ooohhhh Hans we hoeven morgen geen bekluier meer op van cojona, maar hou jij hem maar op Hans. We hoeven jouw fake gelaat niet te zien..Pijnlijk hé!;)

   6
   0
   • Electrofreak zegt:

    Fix aub de website.. scrolt telkens automatisch naar beneden.. en ik heb dit op alle apparaten.

    0
    0
 3. Raul Romertopf zegt:

  Roos, ik geef je dan toch een kans op tv.
  Je mag de pil van Drion reviewen. Zittend op een elektrische stoel. Kijkcijfers gegarandeerd. In uitzending 2 schieten we jouw crematie-afval met een luchtpijl in the skye.

  0
  20

Reacties zijn gesloten.