Roddelloog stopt, nieuwe show nog slechter

Roddelloog

HAHAHAHAHA. Er is dus goed nieuwe en slecht nieuws. Het waardeloze Roddelloog verdwijnt. Dus ze hoeven niet meer onze nieuwtjes te vertellen. Het slechte nieuws is is dat die koekenbakkers nu een een talkshow hebben genaamd Sterallures. En dat is nog slechter dan hun juice kanaal. En dat is knap.

Moet je dit zien. En je ziet dat die René Watzema en Fawrynotsawry elkaar niet meer mogen. Dat heeft er natuurlijk alles mee te maken dat die Perzische nicht een beetje te veel van zichzelf is gaan houden.

13 reacties op “Roddelloog stopt, nieuwe show nog slechter

 1. Berry Batsma zegt:

  Heeft dat kampertje links in beeld, met dat bruine topje net haar tietjes vergroot?
  Haar topje past niet echt meer.

  7
  0
 2. Oplettende Kijker zegt:

  Waroom kijkt die nicht altijd in de camera als ze met een van die “gasten” praat? Ook leuk dat goedkope IKEA interieur in de achtergrond en dat zielige tafeltje.

  2
  0
 3. Patterson zegt:

  En dit format is gejat van..? Niet kijken. Ik heb het al geleden zodat jullie het niet hoeven. The F is op zijn niveau. En amai die gasten. Wicht vindt zichzelf best wel slim. Ik lachen. Kerel zegt kan niet. Terwijl ze ieders stem alles kunnen laten zeggen. Zijn al rechtzaken geweest wegens deepfake. Stemacteurs die helemaal niet meer nodig zijn, maar gegenereerd kunnen worden niet van het orgineel te onderscheiden. Maar als de girl meent dat ze slim is of de boy dat iets niet kan is het waar. Dat ze achterlijker zijn dan zezich bewust zijn dan.

  2
  0
 4. Fan van Roddelpraat zegt:

  Het is toch knap dat je eerst een show maakt die echt slecht is en dan daar mee stopt om dan een show te maken die nog slechter is. Prachtig dat er dat soort types zijn.

  1
  0
 5. Aapie330 zegt:

  Probeert FarryFlappieSawrry
  Gordon&Gerardjoling na te doen in 1 persoon?

  Wat een wanhopige Gast…

  0
  0

Reacties zijn gesloten.