Fawrynotsawry blij met zichzelf

En dat is fijn voor hem, want dan is tenminste iemand dat. “Als klein jongetje droomde ik van het leven dat ik nu leid. Voor de camera staan en op het podium mensen entertainen, want dat is wat ik het liefste doe. Ik ben een gelukkig mens.” Het is toch om te gieren. Werkelijk niets wat die Iraanse koekenbakker aanraakt is een succes. En zichzelf maar veren in de poeperd steken.

Roddelloog is een enorme flop.

Geroezemoes is een enorme flop.

De theatershow is zelfs geannuleerd.

13 reacties op “Fawrynotsawry blij met zichzelf

 1. Robbie zegt:

  Haha ‘mensen entertainen’, nouja vooruit nu moest ik wel ff gniffelen. Maar verder irriteer ik me kapot aan deze vuile bloedhond, en is er niks maar werkelijk niks leuks aan. Maar dat hij gelukkig is met zichzelf is toch fijn voor hem, bedankt Farja dat je dit met de hele wereld deelt dan is er toch 1 iemand die gelukkig is met je, genaamd narcisme………

  26
  3
 2. Fawry zegt:

  Jullie zijn gewoon jaloers omdat ik elke man ken krijgen die ik wil 😘

  + mijn anus is nog lekker strak * Heb al menig sterretje opgerekt🥰 keuteldeuken👌🏻

  6
  14
 3. Derhall Flynn zegt:

  Hoeveel volgers heeft deze idioot?
  Kijk. Hij bepaalt zelf hoe hoog hij de lat legt voor zichzelf. Dus als hij tevreden is met 69 volgers dan is dat toch prima?
  Zelf kijk ik dan wel liever naar Mitty-tv omdat die iraanse pisnicht mij de kriebels bezorgd maar dat is persoonlijk denk ik.

  13
  1
 4. Rp zegt:

  Lieve roddelpraat kijkers ik had net geplaatst op of onder deze foto wat voor een niksnutten dat zijn en dat roddelpraat 1000x beter is en nu ben ik geblokkeerd nu roep ik op tot iedereen dit te doen laat voelen hoe sterk roddelpraat is en we zorgen samen dat ze stoppen met roddelloog omdat ze zoon grote flop zijn

  0
  0
  • Professor van Gilst zegt:

   Dit gedrocht neemt alleen maar ruimte in beslag.

   Meneer is niet blij met zichzelf.
   Ik zou zeggen :los het probleem zelf op.

   Dus:niet horizontaal maar verticaal…
   Of een enkeltje naar Iran (iets met een hijskraan)

   0
   0
 5. Mabel wist de shit zegt:

  Ondertussen heeft die volgevreten Perzische Sjah Reneetje eruit gewerkt. Trek volgende keer nog een wijder shirt aan dan zien ze die dikke tummy niet.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.