Gierige Gasten -> Nieuwe Gasten

Nieuwe Gasten

Jeetje. Youtubekanaal Gierige Gasten gaat onder een andere naam en met ander presentatoren verder. Jeetje. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik nog nooit van Gierige Gasten had gehoord en kende de presentatoren ook totaal niet. Ook de nieuwe mensen zijn mij onbekend behalve Moïse Trustfull, de dochter van Quinty Trustfull.

Ok, Jan. Wat wil je ons nou vertellen? Nou, naast nieuwe naam en presentatoren gaan ze dus weer helemaal woke en inclusief met Nieuwe Gasten. Kijk maar naar het introfilmpje.

En daar heeft nou juist geen hond behoeft aan, want als je dat wil kan je gewoon de NPO aanzetten. Dat is ook wel te zien aan het eerste filmpje met een luizige 54k kijkers. Terwijl het kanaal maar liefst 429k abonnees heeft. Of die zijn gewoon allemaal gekocht. Dat kan ook.

Schermafbeelding 2022 04 14 om 08.15.19
Schermafbeelding 2022 04 14 om 08.15.13

14 reacties op “Gierige Gasten -> Nieuwe Gasten

 1. Ludo Sanders zegt:

  Gierige gasten is overgekocht door Talpa. Logisch dat ze woke moeten. John de Mol is niet helemaal gek, hij ziet dat de televisie kijkcijfers steeds verder afnemen en dat mensen meer online kijken zoals op youtube. Dus slim van John de Mol om ook daarin te investeren, alleen zit er een te grote generatie kloof voor hem, dat hij niet weet hoe hij er een succes van kan maken. Nu met nieuwe gasten maakt hij een flop, maar nog altijd beter om van deze flop te leren, dan vast te blijven houden aan televisie.

  29
  0
  • Bastiaana zegt:

   Precies dit.
   Het eerste item in nieuwe stijl, onder regie van Talpa is online.
   Naast dat er geen hond meer kijkt spreken de reacties voor zich.

   “Huidige subs zitten hier sowieso niet op te wachten, ziet er veel te commercieel uit en de enige reden dat we keken was om de chemie die Niels, Joost en Martijn hadden.”

   “Rip gierige gasten🙏 “Uit het oog, maar niet uit het hart”

   “Dit doet me ontzettend pijn. Zo’n goed kanaal dat helemaal door Talpa is verpest. Wat jammer dit, veel fans volgden het al jaren.
   Om de hele naam en content van het kanaal te veranderen slaat ook nergens op, we zijn hierop geabonneerd voor de gierige gasten. Als we deze zoveelste versie van zap, nos stories of weet ik veel wat wilden zien hadden we daar wel op geabonneerd.”

   “Dit is echt het voorbeeld van hoe veertigers op een Talpa kantoor “lekker de jeugd willen bereiken”. En vollédig de plank mis slaan. Leer je kijkers kennen”

   “Je weet nu al dat dit geen succes wordt. Talpa met een kansloze poging om dit kanaal een tweede leven in te blazen. Martijn, Niels en Joost: dankjulliewel voor de mooie jaren, ik heb echt van jullie video’s genoten. Altijd underrated geweest… Tot ooit!”

   “Ik ga wel mijn abonnement opzeggen, er word nou gewoon weer npo shit door mijn keel geschoven. Bedankt voor alle leuke video’s!”

   5
   0
 2. ziggy krassenberg zegt:

  Zooooo teleurstellend dit. Met nieuwe mensen hadden ze de kans gehad om meer diversiteit te doen. Nu zijn het twee mannen en twee vrouwen. Ik hoop dat er tenminste 1 iemand van op hetzelfde geslacht valt. Maar zo jammer dat ze geen trans persoon erbij hebben, dit was de kans om het te doen.

  7
  16
  • Joost zegt:

   Wat een raar inzicht, dus een programma krijgt een meerwaarde als er een transgender in zit? Dit is echt in hokjes denken en dat is fout.

   0
   0
 3. Michiel zegt:

  geen idee wie de dochter van Quinty is als ik naar de foto kijk. moet best klote zijn als je oude moeder er beter uitziet………

  6
  0
 4. Doppio Tratto zegt:

  Toch zeker niet iets dat je zou willen zien lijkt mij. Het heeft een beetje de sfeer van Willem Wever en Mythbusters.
  Ik denk: ‘gaan we weer…’
  Verzin een moeilijk onderwerp en ga het uitleggen in Jip&Janneke taal.

  pfff, dan doe ik ff een poosje niet mee oké?

  6
  0
 5. Popke zegt:

  Vind de naam “nieuwe gasten” niet feministisch genoeg. Dit is vrouw onvriendelijk. BELACHELIJK

  1
  0

Reacties zijn gesloten.