Nielson gaat scheiden nadat hij is vreemdgegaan

Nielson gaat scheiden nadat hij is vreemdgegaan

Nielson gaat scheiden nadat hij is vreemdgegaan. Nadat verschillende media naar buiten brachten dat hij veelvuldig buiten de pot piste, geeft hij nu een reactie op die berichtgevingen.

Veelvuldig vreemdgaan

Zangertje Nielson ging veelvuldig vreemd. Overspel lijkt zijn liefdesspel. Verschillende kanalen hadden deze informatie inclusief bewijsmateriaal verspreid. Nielson stuurde berichten naar fans en liet ze naar een hotel komen. Vaak wilde hij niet eens seks, maar gewoon gezelschap. Toch was het niet de bedoeling dat dit bekend zou worden in de buitenwereld. Laat staan aan zijn vrouw.

Nielson gaat scheiden nadat hij is vreemdgegaan

Toch kon hij er niet omheen, want er was genoeg bewijsmateriaal. Een meisje die met hem meeging maakte zelfs een video van hem. Het was vanaf dat moment een tijdje stil rondom de zanger en zijn gitaartje, maar nu heeft hij toch besloten een reactie te plaatsen op zijn Instagram-account.

“Lieve volgers, Nav berichten in verschillende media willen we laten weten dat we samen bezig zijn met het oplossen van problemen in ons huwelijk. Dit gedeelte van ons leven is privé en houden we verder tussen ons. Hanna en ik hopen op jullie respect hiervoor. We wensen jullie een gezond en gelukkig jaar toe. Liefs, Niels & Hanna”, aldus zanger Nielson op Instagram.

Rubensvrouw

Nelis, jongen. Eerlijk is eerlijk: wij begrijpen wel waarom je elders gezelschap hebt opgezocht. Vrouwtje Hanna is (zoals we dat tegenwoordig moeten noemen) een echte rubensvrouw. Wat een gedrocht… Het lijkt alsof Amalia en Adele samen een kind hebben gekregen. Nielson was zelf ook niet altijd even slank, dus ooit pasten ze perfect bij elkaar, maar waar Hanna nu de pan uitgegroeid is, is Niels met haar uit elkaar gegroeid. Arme Hanna… Succes en sterkte de komende tijd!

Nielson gaat scheiden nadat hij is vreemdgegaan
Nielson gaat scheiden nadat hij is vreemdgegaan 3