Uit eerste hand

Dit is het nieuwe huis van Jade Anna van Vliet

Dit is het nieuwe huis van Jade Anna van Vliet

Dit is het nieuwe huis van Jade Anna van Vliet. We delen de details van de woning met jullie, want dat is natuurlijk super leuk. Het gaat om een huis van een kleine halfmiljoen in Heemskerk.

Halfmiljoen euro

Zoals we eerder al hadden gemeld, heeft Jade Anna van Vliet een huis gekocht op achttien jarige leeftijd. Dat heeft ze hoe dan ook lekker voor elkaar gekregen. Het gaat om een woning in Heemskerk die te koop stond voor een vraagprijs van 475.000 euro. Wat Jade er uiteindelijk voor heeft moeten betalen weten wij ook niet, maar een halfmiljoen is normaalgesproken genoeg geld.

Dit is het nieuwe huis van Jade Anna van Vliet

Het gaat om een woning die gebouwd is in 1988 en een woonoppervlakte heeft van 137 vierkante meter (of zoals Dennis zou zeggen: em twee). (Sinds kort is RoddelPraat onderdeel geworden van BekendeBuren, blijkt). In de beschrijving van de woning staat zelfs: “Elke dag een vakantiegevoel! Luxueus wonen in een werkelijk van top tot teen gerenoveerd appartement in centrum Heemskerk? Dit is een unieke kans!” Het praatje had niet commerciëler gekund.

Gedekt onder een laag van zwart en goud

De vorige bewoonster van het huis was Romee Reinders. Die kennen we allemaal van het kledingmerk voor tokkies: Reinders. Zij heeft een binnenhuisarchitect ingehuurd en genoeg geld aan besteed om de woning te maken tot wat het nu is. De woning heeft twee slaapkamers en gaat gedekt onder een laag van zwart en goud. Het lijkt alsof Patty Brard en Hans Klok hier hebben gekotst, maar dat is schijnbaar met zorg uitgekozen. Gelukkig kan het nooit erger dan het interieur van Dennis Schouten.

Housetour

In haar nieuwste vlog vertelt Jade zelf ook nog het een en ander over haar woning. Ze haalt gelukkig veel goud wel uit de woning, maar gaat er verder niets aan verbouwen. Dat is ook niet nodig, want de woning is klaar om te gebruiken. Een ‘housetour’ gaat ze pas doen op het moment dat ze erin gaat. Misschien is het wel leuk als Floris Wyers even langskomt?

Jade Anna van Vliet en haar nieuwe huis

Watch on YouTube

1 reactie

Cas

Jade was mijn eerste oogje en ze heeft ook een oogje op mij ze heeft goede billen