Jade Anna geeft zichzelf een huis cadeau voor kerst

Jade Anna geeft zichzelf een huis cadeau voor kerst

Jade Anna geeft zichzelf een huis cadeau voor kerst. De meid… Ze heeft op haar achttiende even een huis voor zichzelf gekocht. Dat doet ze dan wel weer goed.

Een fantastische zakenvrouw

Deze jonge griet is in feite natuurlijk gewoon een fantastische zakenvrouw. Jarenlang heeft ze zo haar best gedaan om bekend te worden. Op jonge leeftijd begon ze zichzelf al naar de voorgrond op te dringen, maar zonder echt succes.

De volgende stap

Pas toen ze een relatie met Gio Latooy kreeg, steeg haar bekendheid met de dag. Zodra de bekendheid genoeg opgebouwd was, besloot ze hem te verlaten om in haar eentje verder te bouwen aan haar carrière. Inmiddels heeft ze genoeg geld om de volgende stap in haar eentje te gaan zetten.

Jade Anna geeft zichzelf een huis cadeau voor kerst

Jade Annnaaaaa heeft een huis gekocht. Ze plaatst een post op Instagram en schrijft erbij: “A Christmas present from me to me 🎁🔑 Juli 2023 krijg ik de sleutel van mijn eigen huis! Dit jaar afsluiten met op mijn 18e een eigen huis kopen had ik nooit durven dromen. Zo mega blij en trots & kan niet wachten op dit nieuwe avontuur ❤️! Binnenkort deel ik alles erover met jullie, maar eerst even kerst vieren met de fam. Hele fijne feestdagen iedereen, wees extra lief voor elkaar. Hele dikke knuffel van mij.”

Gefeliciteerd namens RoddelPraat!

Gefeliciteerd met je aankoop. We kunnen niet anders dan toegeven dat ze dit gewoon slim aangepakt heeft. Lekker gewerkt! We zijn benieuwd naar het huis wat je hebt gekocht en je krijgt alvast een dikke knuffel terug van ons.