Televisie

Bridget Maasland is boos op werkgever RTL Boulevard: ‘dit heb ik nooit gezegd’

Bridget Maasland is boos op werkgever RTL Boulevard: 'dit heb ik nooit gezegd'

Bridget Maasland is boos op werkgever RTL Boulevard. Althans… Ze laat duidelijk blijken boos te zijn op een artikel van Grazia, maar dat platform gebruikte RTL Boulevard als bron en ook zij plaatsten dezelfde titel online.

De breuk met André Hazes

Laten we even bij het begin beginnen. De grootste narcist van Nederland, Bridget Maasland, zat huilend in het programma van Beau van Erven Dorens genaamd ‘Isola di Beau’. Hier vertelde ze dat de breuk met André Hazes ‘de zwaarste tijd ooit’ voor haar was. Wij plaatsten hier trouwens ook nog een artikel over.

Op verschillende nieuwssites is duidelijk dezelfde titel en hetzelfde verhaal te lezen. Bridget had het moeilijk met de breuk tussen haar en Dreetje Hazes. Prima. Maar volgens Bridget is het niet zo gegaan. In haar verhaal op Instagram deelt ze haar boosheid richting Grazia. ‘Bridget Maasland over breuk met André Hazes: ‘zwartste tijd ooit”, schreef Grazia. Net zoals alle andere nieuwssites, waaronder haar eigen werkgever RTL Boulevard.

Bridget Maasland is boos op werkgever RTL Boulevard

Toch richt ze zich alleen tot Grazia en schrijft: “dit heb ik dus niet gezegd in het interview met Beau.” En daar laat ze het niet bij, want ze vervolgt: “Ik reageer eigenlijk nooit op roddels, aannames, woorden die verdraaid worden voor clickbaits, maar ik vond dit een te mooi vb met ‘Isola di Beau’ nog vers in het geheugen. Zo en nu gaan we van New York genieten!” De meid is namelijk op vakantie met haar zoontje. Enig. We zullen komende tijd weer veel foto’s van Bridget alleen tegenkomen. What else is new?

Inmiddels heeft Grazia het artikel overigens verwijderd. Op RTL Boulevard is het artikel nog wel gewoon te vinden en op onze site natuurlijk ook. Het is wel grappig hoe haar eigen werkgever hetzelfde artikel nog wel online heeft staan en ze daar niks over te zeggen heeft.

Nog geen reacties