Bridget Maasland huilt over de breuk met André Hazes: ‘hele zware tijd’

Bridget Maasland huilt over de breuk met André Hazes: 'hele zware tijd'

Bridget Maasland huilt over de breuk met André Hazes. Ze noemt het zelfs een hele zware tijd wanneer erover gesproken wordt in het programma ‘Isola di Beau’ met Beau van Erven Dorens. Wat is die vrouw toch zielig…

Besties met Rachel Hazes

De grootste narcist van Nederland kreeg een relatie met Dreetje en zij en Rachel Hazes en waren binnen een paar maanden tijd al ‘besties’. Aannemelijk is dat ze iets in elkaar konden herkennen, namelijk een persoonlijkheidsstoornis. Roggel zei daar destijds over: “We hebben de grootste gein met elkaar, ze is echt leuk. Ik ben echt blij met haar. We kennen elkaar natuurlijk al, maar ik heb haar een tijdje niet gezien. Ik vind haar zo leuk. Het is niet aan mij, maar ik zou heel goed met haar kunnen leven.”

Waarom Roggel zich altijd zo gedwongen voelt om in het openbaar een mening te vormen over de partners van André… Ook wij hebben geen flauw idee. De relatie tussen Dré en Bridget werd breed uitgemeten in de media. Er kwamen veel negatieve reacties op. Vooral ook omdat Bridget flink wat ouder was.

De liefde van haar leven

Nu we het toch over kerst hebben: in 2019 vierden ze gezellig samen kerst en daarom wist Bridget in januari 2020 zeker dat André de liefde van haar leven was. Haha! In februari gingen ze op vakantie naar Curaçao en ook Monique Westenberg was daar héél toevallig. Drie maanden later ging haar grote liefde André alweer bij haar weg. Het is dus bij één kerst samen gebleven en daarna besloot hij weer op Monique te gaan liggen.

Bridget Maasland huilt over de breuk met André Hazes

Goed. Dat gezegd hebbende… Ze jankt in het programma Isola di Beau met die slappe Beau van Ervan Dorens nog even door over de breuk met André: “Ik vond twee jaar geleden ook een hele zware tijd. Niet eens die relatie, want dat vond ik hartstikke leuk. Daar zit niet eens waardoor het zwaar is, maar wat er daarna over me heen is gekomen. Maar ook daar zit een heel mooi leermoment. Ik heb daar ook heel veel aan gehad.” Oh, mooi. Een leermoment!

Jankrelatie

En niet alleen na de breuk, maar ook tijdens de relatie was er al genoeg te janken: “Het ging om een relatie met een jongere man. Ik heb over Tiësto nooit gehoord dat hij met een 28 jaar jongere vrouw is getrouwd. Dat dat eigenlijk niet kon. Ik heb nog nooit bij mannen gehoord dat ze door andere mannen werden aangevallen… dat ze door de publieke opinie zijn veroordeeld omdat ze zogenaamd een relatie kapot hebben gemaakt en een vrouw uit een relatie hebben gehaald.”

Een stuk beter in haar vel

Ugh… Het enige wat je hoort is eigenlijk alleen maar gejank. Het is toch om moe van te worden? Maar niet getreurd mensen! Momenteel zit ze ‘een stuk beter in haar vel’ en dat komt door haar zoon Mees. Ze noemt hem zelfs ‘het liefste kind op aarde’ en hoe kan dat ook anders? Het is haar vlees en bloed en zij is perfect.