André Hazes en Monique Westenberg wensen iedereen een fijne kerst

André Hazes en Monique Westenberg wensen iedereen een fijne kerst

André Hazes en Monique Westenberg wensen iedereen een fijne kerst. En hoe leuk is dat? Het meest ideale gezin van Nederland stuurt de rest van Nederland de beste wensen toe. Dat is veel waard.

Het meest ideale gezin van Nederland

Monique Westenberg, die maar al te graag wil laten zien hoe goed zij en André Hazes het met elkaar hebben, plaatst een foto op Instagram. En niet zomaar een foto. Het is een prachtige foto van het meest ideale gezin van Nederland. Of?

Een aantal uitstapjes

Uhm… Inmiddels weet niemand meer of ze wel of niet een gezin vormen. André koos steeds voor Monique, maar toen toch ook weer niet. Na zelfs even op de grootste narcist van Nederland (Bridget Maasland) te liggen, kwam hij weer terug bij Monique. Ook Sarah van Soelen kwam nog even aan de beurt, maar nu lijkt hij weer bij Monique te wonen.

André Hazes en Monique Westenberg wensen iedereen een fijne kerst

Om duidelijk te maken hoe ‘goed’ ze het met elkaar hebben, zet Monique nu een foto van het drietal online en schrijft erbij: “Fijne dagen allemaal. Veel gezelligheid en liefde voor jullie. Geniet met elkaar 🎄♥️”. Dankjewel. Dankjewel. We wensen jullie ook prachtige dagen met elkaar, hoor!