SCOOP! Zanger Nielson is ook al een fanatieke virusverspreider

Één van onze eigen ssssppioonnnnennn heeft ons juice over zanger Nielson laten weten en het is wel een bijzondere roddel. Zanger Nielson is ook al een fanatieke virusverspreider die het lekker vindt om buiten de pot te pissen.

Voor de mensen die niet weten hoe zijn wijf eruit ziet: het is niet best. Kijk, weet je wat het is? In het geval van Jan Roos denk je nog: “waarom zou je? Want een knapper wijf dan dit ga je echt niet kunnen krijgen met dat lijf en kale kop. Dat je dit überhaupt hebt kunnen krijgen is een wonder.” Maar in het geval van Nielson… Tja, we begrijpen het wel.

Misschien heeft hij wel een open relatie… Weten wij veel.

18 reacties op “SCOOP! Zanger Nielson is ook al een fanatieke virusverspreider

  • Nico van den berg zegt:

   Jij vuile vieze stink ho×r, ik mag hopen dat je vent, nu op eentje van 18 ligt te dansen. Ga terug naar je derde rijk en groet daar iedereen met je arm omhoog. En laat ons met rust.

   2
   5
 1. APfan zegt:

  Als iemand even een dm’tje stuurt naar Jan, en Jan heeft tijdens het s3xchatten met jonge meiden tijd om even te kijken, kun je elke leugen hier laten plaatsen die je maar wil.

  2
  3
 2. Joyce Prinsen zegt:

  Mijn eigenste foeilelijke vetklep met een drankprobleem zegt niet meer buiten de deur te gaan beffen. Maar gisteravond spreidde ik mijn vette dijen voor hem en toen gaf hij aan nooit meer te beffen na de therapie, zucht

  5
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.