37 reacties op “Jan Roos reageert op schandaal met jonge meiden

 1. Ome Jan Blows My Mind zegt:

  Mooi en eerlijk die foto van die blote buik van ome Jan. Ikzelf heb door mijn darmproblemen regelmatig last van een opgezette buik. Voornamelijk ‘s-avonds heb ik dat dan.

  1
  4
 2. Maddocie zegt:

  Zo weer ff een rap voor jullie gemaakt. “Vies en ongewassen, ongewoon, voor 5 euri likt ome Jan alle vrouwen schoon. Zet je kontje maar op Jan zn gezicht, en rij heen en weer, dat is het leven van een smeerbeer”

  10
  7
 3. Jopie zegt:

  Je zegt met speels gemak eigenlijk exact dezelfde dingen als iedereen die jullie het afgelopen jaar volledig kapot gemaakt hebben. Dat dat een klein beetje hypocriet is is een understatement. Na blijven denken.
  Maar we houden van je Jantje.

  24
  8
 4. Apfan zegt:

  Ben benieuwd wat voor een smerig materiaal Jan allemaal op Joyce heeft, dat ze zo slaafs pikt dat haar man de hele dag s3ksuele berichten uitwisselt met lekkere jonge meiden.

  6
  7
 5. Spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is de grootst gore leugenaar van het land zegt:

  Roos die voortdurend roept: Maar laten we eerlijk zijn …..blah blah zijn de onverbeterlijke snoeiharde leugenaars zonder geweten

  10
  7
 6. Rogier zegt:

  Ben er wel klaar mee, lijkt tegenwoordig meer op de firma list & bedrog. RP begint voorspelbaar te worden en is een beetje over de houdbaarheidsdatum heen helaas. Zonde.

  19
  8
  • Redactie Roddelpraat zegt:

   Excuses aan de fans uit Brabant maar per 01-09 blokkeren wij alle IP-adressen uit die regio. Hierdoor hopen we het niveau van de comments te verbeteren. Dank voor uw begrip, de redactie.

   8
   8
   • Redactie Roddelpraat zegt:

    Excuses, maar die zijn allang geblokkeerd natuurlijk. Want die racist van een Steven, met z’n welbekende apensoort, is al een tijdje loesoe.

    6
    1
 7. Geile asielzoekers welkom zegt:

  Ik hoop dat het COA Nederland zal overspoelen met asielzoekers, laat die linkse rakkers maar voelen waar hun asieltsunami toe zal leiden.

  4
  0
 8. Nakketikker zegt:

  Man, wat loopt iedereen hier hypocriet te doen. Ik ben blij met Dennis z’n filosofieën en zie Jan Roos zich graag overal uitlullen. Lachen man.

  5
  2
 9. zangpedagoge zegt:

  Al zouden ze Dennis Schouten een miljoen aanbieden om ook maar één woord zuiver te zingen, dan zou hij het nog niet redden. Het is steeds net een halve toon erboven of eronder. Verschrikkelijk! zo vals.

  2
  1
 10. De Ladyshave lacht ook zegt:

  Jan had zeker wel de intentie om met haar vreemd te gaan. Wat is er nu spannend aan alleen een foto van een mager lijf met een paar cup a-borsten? Het internet staat vol met betere exemplaren.

  5
  0
 11. Choco Prince zegt:

  Sjezus Jan, maak je leuke, spraakmakende viedeootjes met je jostivriendje, blijk je zelf het gedrag van een zielige, vieze ouwe man te vertonen.

  4
  1
 12. Choco Prince zegt:

  Je mag Allah op je blote knietjes bedanken wanneer je vriendin bij je blijft en je jezelf over deze totale afgang kunt zetten zonder de stekker uit roddelpraat te trekken. Man, man, man……

  4
  4
 13. Hansie zegt:

  Haha ge het die mislukte transformer gedaan? Kan je de gestoorde en de verbouwde mooi afstrepen. Ik help je hopen dat ik deze psychos misschat. Maar ik vrees het ergste. Ik herken die blik en dat gedrag. Brrr

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.