Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer: ‘Er werd naar mij klootzak geschreeuwd’

Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer

Hoe hypocriet wil je het hebben? In een uitzending van College Tour uit 2012 was de BNNVARA-presentator te gast in het programma en daar vertelde hij over een situatie die hij vervelend vond. Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer: ‘Er werd naar mij klootzak geschreeuwd’.

College Tour

De beelden van de aflevering van College Tour met Matthijs van Nieuwkerk als gast zijn hieronder terug te zien. In ieder geval wordt pijnlijk duidelijk hoe hij iets waar hij zich zelf onwijs schuldig aan maakt, zelf ervaart als de ergste ervaring ooit.

Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer

Twan Huys stelt hem de vraag: “Wat is de ergste ervaring ooit? Waarbij je dacht van: ‘nou, ik stop er nu mee’?” Matthijs hoeft daar niet lang over na te denken en antwoordt gek genoeg met: “Iemand die voor je neus staat, neus aan neus… bijna. Met een soort glazige blik en die je helemaal uitscheldt. Dat ja de grootste l*l en … zakkenvuller … klootzak … En het gaat maar door. Dat vind ik heel vervelend.”

Hypocriet

Laat het nou net het geval zijn dat Matthijs momenteel flink onder vuur staat en zelfs ontslag heeft genomen bij de omroep, omdat hij dit soort gedrag zelf vertoonde. Het zou zo zijn dat hij flink uit zijn slof kon schieten achter de schermen. Zo erg zelfs, dat mensen er vandaag de dag nog last van hebben. (Even tussen haakjes: dat zijn waarschijnlijk wel de jankerds, maar dat mag ik natuurlijk niet zeggen). Het is natuurlijk wel heel grappig dat hij dit voorbeeld aanhaalt en het zelf doet. Bijzonder.

20 reacties op “Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer: ‘Er werd naar mij klootzak geschreeuwd’

 1. Goedkope Sensatie zegt:

  Het is ook best erg.
  Maar hoezo wordt er nou al vijf dagen lang gemekkerd over Matthijs?

  Die man heeft 15jr lang geschitterd.
  En nu komen er uit 15jr een paar klachten – en wederhoor is er niet.

  3
  5
  • Aston Martin zegt:

   Scheiding, exit BNN, dure energie. Matthijsje gaat een dure tijd te gemoed. Dat wordt de Porsche verkopen!

   1
   0
 2. Charly Skunk zegt:

  Matthijs mag dan mss een botte hork zijn maar er wordt teveel op de man gespeeld; iedereen die hem de afgelopen 10 jaar de hand boven het hoofd heeft gehouden laat hem nu keihard in de stront zakken om zichzelf maar uit de wind te houden.

  6
  1
 3. Op Eens ben je een Hork zegt:

  Er zit er ééntje bij de Volkskrant die een beetje last heeft van Volkswoede.

  Ongenadige zeikstraal neemt wraak op Matthijs van Nieuwkerk, oud zeer,
  waarschijnlijk zo’n ziek mannetje zonder leuk leven.

  1
  1
 4. Trix zegt:

  Is ook een stress die de man ervaart met zijn ambitie en talent. Dan moet je wel dominant doen. Nee die weten waar hij de veren plukte om mee te pronken. Was hij de verbangbare factor. Lol ik heb hem dingen zien doen die ik aanreikte.

  0
  1
 5. Trix zegt:

  Hem een redactielid zien vervloeken in zijn stress. Arme vrouw had een gast geregeld. Niet wetende dat die persoon nooit zou aanschuiven. Konden haar contacten haar wel wijsmaken en zelfs de persoon daar brengen.

  0
  0
 6. Trix zegt:

  Maar om daar te doen gaan zitten als gast hadden ze de truckedoos dusdanig moeten opentrekken dat het potentieel levensgevaarlijk zou worden. Ook nog eens bij Joe Rogan in de studio geweest. Die wilde ook de spulletjes opstarten.

  0
  0
  • Anoniem zegt:

   Doe maar niet zei ik. Als, dan moet je hun hebben. Die kunnen beter vertellen dan ik met mijn gehusselde brein en gebroken Engels. Maar die wilden of mochten niet. Met hun vak ook wel begrijpelijk dat die niet in the record willen.

   0
   0
 7. Trix zegt:

  Of me naar VS te vliegen. Vervolgens naar Oekraïne. En dan bij een anchor van een grote nieuwszender een scoop te doen afleveren.

  0
  0
  • Trix zegt:

   Deed ik niet. Hebben zij het verhaal dat ze hadden geregisseerd dan maar afgeleverd door “voor mij” te spreken. Jullie kennen de publieke versie wel.

   0
   0
  • Trix zegt:

   Waar “anti corruptie” Zelensky Hunter Biden niet wilde laten onderzoeken. Zelensky het corrupte poppetje dat heel aardige provisie vangt van mensen die met zijn diensten goed boeren. We moeten meer wapens hebben.

   1
   0
 8. Trix zegt:

  Jullie moeten wapens kopen voor ons. Benieuwd hoe rijk Zelensky tegenwoordig is. Was al belachelijk vermogend voor acteur/komiek voor de orderportefeuille de huidige proporties had. En toen namen ze enkel wat Javelins af.

  1
  0
 9. Den zegt:

  Dat pik je toch niet,had hem minimaal een hoek en een frontkick gegeven en daarna over zijn gezicht gepist😆

  0
  0
 10. BAGGER TV zegt:

  Welkom in de mediawereld. Ze lachen voor de camera’s en achter de schermen slopen en naaien ze je.

  1
  0
 11. Adrie & Bastiaan zegt:

  onder elke post, alle posts? wij kunnen zelf wel klikken hoor.. of klikken met crtl ingedrukt dat opent je browser een andere pagina, met wat je wil zien. moet nu elke keer vet lang scrollen om naar de [email protected] te geraken.. vet irritant!.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.