Uit eerste hand

Lies Zhara boos op Roddelpraat

Lies Zhara boos op Roddelpraat

Lies Zhara boos op Roddelpraat. Dat komt naar aanleiding van een artikel dat wij plaatste met een foto van haar en een (lelijke) jongen die beweerde met haar naar bed te zijn geweest. Volgens haar is er niks van waar.

Lies Zhara boos op Roddelpraat

In haar verhaal op Instagram plaatst Lies Zhara: “er gaat een artikel rond dat ik dit meisje op de foto ben en met deze jonge man naar een hotel ben gegaan. Alhoewel ik er echt next level op lijk dus dit maybe een edit is of een dubbelganger idk.. ben ik dit niet! En is hier ook niks van waar!”

‘Ik kan zo slecht tegen onrecht’

Ze vervolgt: “je zou maybe zeggen geef er geen aandacht aan, maar ik kan zooo slecht tegen onrecht en vindt het dus niet tof.. Als het waar was geweest had ik me er niet voor geschaamd dat ik ook gwn een dat leven heb, maar dit is gewoonweg verzonnen en daar kan ik zo ontiegelijk slecht tegen.. Dus wil dan toch ff laten weten aan jullie.”

Dubbelganger

Oh, Liesje… Als het echt niet waar is, spijt het ons van harte! Wel apart dat er inderdaad iemand op de foto staat die een dubbelganger van jou lijkt te zijn, maar je hebt inderdaad ook geen reden om erover te liegen. Al kan je wel een knappere vent krijgen, maar dat ter zijde.

Sorry, Lies!

Als laatste deelt ze nog een steek onder water aan ons uit: “en vooral aan de roddelpagina’s, get your facts straight!” Maar ‘straight’ is toch helemaal niet meer van deze tijd? Of begrijp ik het nu verkeerd? Nou, goed: sorry, Lies! Succes met het scoren van een knappe teddybeer om mee te knuffelen! Dan horen we het wel.

Klik hier voor de Instagram-pagina van Roddelpraat.

Nog geen reacties