Uit eerste hand

Gio Latooy scheldt fan uit: ‘je kanker moeder’

Gio Latooy scheldt fan uit: ‘Je kanker moeder’

Gio Latooy scheldt fan uit. Oh, jeetje… Het gaat echt helemaal niet goed met een van de grootste YouTubers van Nederland. Er is deze week veel aan de hand rondom onze vriend Gio, maar om nou met dit woord te schelden… Dat hebben we nog niet meegemaakt.

Ver gaan voor views

Eerder deze week verscheen een YouTube-video van Vrij Vogels waar in besproken werd hoe ver er soms gegaan wordt voor het halen van veel views. Daar werd ook gesproken over (minderjarige) meisjes die aan de hand van hun uiterlijk gebruikt werden om meer views te behalen. De naam ‘Gio’ kwam in deze video ook voorbij. Daarom schreven we eerder al het volgende artikel:

Onderzoek naar Gio Latooy na verspreiding kinderporno

Gio en Jade-Anna uit elkaar?

En daar bleef het niet bij, want er doen zich nu ook sterke geruchten de ronde dat Gio en Jade-Anna uit elkaar zouden zijn. We hebben verschillende redenen om die vermoedens te hebben. Zo ging Jade al naar haar zus in Barcelona en kwam ze niet meer terug bij Gio toen ze weer in Nederland was. Gio staat zelf nu al meerdere avonden zonder haar van het uitgaansleven te genieten en versiert zelfs andere meiden. Oeps…

Gio Latooy scheldt fan uit

Maar nu gaat hij nog een stapje verder. Een fan stuurt hem een appje. Wij weten niet hoe hij aan zijn nummer gekomen is, maar we hebben het even nagekeken en het is wel echt het telefoonnummer van Gio. De fan appt hem: ‘wou je ff ft om te vragen of nl nog gaat winnne. Dacht miss neem je wel op. Ma nie dus’. Het is amper leesbaar, maar de fan had dus middels FaceTime willen vragen of Gio denkt dat Nederland de voetbalwedstrijd ging winnen. Op zich logisch dat Gio niet opneemt, maar zijn reactie op WhatsApp gaat veel verder dan dat. ‘Je kanker ma’, reageert hij.

Gio, Gio, Gio. Wat is er toch met je aan de hand? Waarom schrijf ik elke keer weer een artikel met jouw naam in de hoofdrol? Gebruik je middelen die je niet zou moeten gebruiken? Heb je liefdesverdriet? Heeft je moeder je in de steek gelaten? Vertel het ons. Met dat laatste heeft Dennis namelijk ervaring.

‘Ik had even mezelf afgesloten van alles’

Gisteravond plaatste Gio een update in zijn verhaal op Instagram. Met de wallen onder zijn ogen biedt hij zijn excuses aan, omdat hij even gestopt was met het plaatsen van vlogs. “Ik had even mezelf afgesloten van alles. Even geen social media, even chill gewoon… Helemaal niks”, vertelt hij. “De vlogs gaan weer verder zodra ik naar Miami ga. Dat gaat morgen gebeuren, dus morgen ga ik weer alles oppakken.” En net als Jade-Anna zegt hij nu ook dat hij even rust nodig had: “Ik moest even een stapje terug doen.”

Er is dus serieus iets aan de hand tussen Gio en Jade. Wat ze ook beweren, het ziet er niet goed uit. Succes! Fijne vakantie samen. Of zo(?) En doe rustig aan. De video van Gio die zijn verhaal doet, is onderaan dit artikel te lezen.

Klik hier voor het YouTube-kanaal van Gio Latooy.

Nog geen reacties