Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar

Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar

Oh, nee… Het artikel waarvan we allemaal gehoopt hadden dat die nooit zou komen is nu toch hier: ‘Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar’. Jade-Anna deelt in haar verhaal op Instagram hoe het met haar gaat en daar komt haar relatie met Gio niet heel lekker uit de verf.

Gio en Jade zien elkaar niet meer

Ze hebben elkaar al een aantal dagen niet meer gezien. Eerst besloot Jade om een tijdje naar Barcelona te gaan om bij haar zus te verblijven. Daarna kwam ze weer in Nederland, maar ging ze niet naar het huis waar ze met Gio woont. En zo blijven de situaties zich opstapelen. Afgelopen donderdag heeft Dennis Schouten namelijk nog met Gio gesproken naar aanleiding van dit artikel. Toen vertelde hij nog dat hij onderweg was naar het Amsterdamse nachtleven, maar dat ging ook weer zonder Jade-Annaaaaa.

‘Ik voel dat ik dat nodig heb’

Als klap op de vuurpijl en het ultieme bewijs van de break-up, deelt Jade op Instagram hoe het met haar gaat. De relatie met Gio komt hier niet positief uit. Ze schrijft: “Merk dat ik de laatste weken wat minder in m’n vel zit… en die periodes mogen er ook zijn. Ik heb er daarom ook voor gekozen om eventjes afwezig in de vlogs te zijn, om mezelf wat rust te gunnen, ik voel dat ik dat nodig heb.”

Ongeloofwaardige smoesjes

Jade-Anna doet dus alsof ze alleen in de vlogs niet te zien is, maar ze vertelt ook niet echt dat ze nog wel bij hem woont en dat alles goed gaat. Er zit een negatieve lading aan de tekst en wij begrijpen wel waar dat vandaan komt. Ze zegt op Instagram zelfs: “Natuurlijk zie en spreek ik Gio wel gewoon, maar ‘achter de schermen’.” Wij geloven hier helemaal niks van. Nog eventjes afwachten en we krijgen het officiële bericht dat het over is. Wat denken jullie?

Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar

78 reacties op “Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar

 1. Dennis Schouten zegt:

  Het is me gelukt! Ik gaf haar die 3 minuutjes en ze ging overstag! Zodra ze mijn saldo ziet zal er wel een eind aan maken maar toch lekker haar even te naaien.

  100
  6
 2. Mw. Bergsma zegt:

  Net als Thijs Römer.
  En net als Charlie Luske.
  En net als Macro Borsato.
  En net als Vieze Jeroentje.
  En net als Johnny de Mol.

  Al die vieze smerige zedendelinquenten verdienen een chemische castratie en eeuwige smaad.

  9
  4
 3. Opgeruimde ziel zegt:

  Wat heeft Jade Anna aan een pedosuele criminele berooide lelijke knuppel die heeft afgedaan in deze samenleving waarin we niks meer van hem willen horen of zien?

  Jade Anna verdient beter dan dit!
  En Gio kan emigreren

  2
  6
  • Hansie zegt:

   Anna verdiend al meer dan ze waard is. Toegevoegde waarde van een hondendrol. Als je zoon daarmee komt thuis zetten, moet je hem echt keihard uitlachen.

   10
   2
  • Jessie zegt:

   Dit is bullshit. Jade heeft duidelijk op haar insta gezegt dat ze even uit de vlogs wilde zijn en dat zij en Gio elkaar achter de schermen zien en spreken en dat ze duidelijk nog een stelletje zijn. Dit artikel is 1 grote leugen.

   3
   7
  • Marcel Schouten zegt:

   Die meid mag wel lekker iedere vrijdag met mij op de markt komen staan. Jonge kaas en oude kaas passen goed bij elkaar.

   14
   2
  • Kenneth zegt:

   Dit is compleet uit zijn verband gerukt. Zo zie je maar weer dat je niet alles moet geloven wat op internet staat. Mijn hond at een worstenbroodje gebruik dat maar voor een artikel.

   3
   2
 4. M. v Nieuwkerk zegt:

  Jade-Anna, als je een schouder wilt om op te huilen, of een schoot om op te zitten. Of een tikje op de billen nodig hebt. Ik heb nu alle tijd. Bel mij.

  14
  3
 5. Jelle G. (1) zegt:

  Zit naar de jachtseizoen aflevering met dhr. Latooy te kijken, en zie daar Jelle G. weer voorbij komen. In de ‘vriendengroep’ van meneer Latooy, lukt het hem aardig om de nodige cloud te pakken.

  2
  2
  • Jelle G. (2) zegt:

   Hij heeft hierdoor al een grote vis als Logitech weten binnen te harken. Interessant om in de gaten te houden.

   1
   1
 6. Helvetica Omni Numerous zegt:

  Al dat brodeloze volk zou opgeknipt in stukjes boven een natuurgebiedje ter grootte van Lapland uitgestrooid moeten worden.
  Laat de koude oostenwind ze meenemen naar de eeuwige jachtvelden.

  6
  1
 7. De ex van snolleke Nicolleke zegt:

  Gio lijkt ook op Sid van Ice Age dus nu Jade zichzelf omhoog heeft geneukt is het tijd voor wat anders.

  2
  1
 8. De Ex Van Snolleke Nicolleke zegt:

  Gio lijkt ook op Sid van Ice Age dus nu ze zichzelf omhoog heeft geneukt is het tijd voor wat anders.

  2
  1
 9. W. Hoekstra zegt:

  Wadddupp flexers, je weet ik ben een G toch, jade anna heeft gio gebruikt voor de fame broer. Al dan niet zou ik haar doen als het mag van mijn secret lover S. Kaag. Woopsie.

  0
  4
 10. Gio zegt:

  Dennis is mijn grote voorbeeld. 18+ is niks. Nodig mij maar uit voor je sweet 16. Krijg je op je achttiende de opgespaarde betalingen und tschuss

  3
  1
  • OsamaB zegt:

   Jadeannaaa wordt te oud en mollig voor Gio
   Ik heb al vaak gezegd dat Gio binnenkort weer op zoek gaat naar een nieuwe brugpieper.

   3
   1
 11. floris r rois zegt:

  Gio zou vast wel weer iemand anders op z’n snuit hebben zitten, en lekker iets te strak (nog) poesje denk ik?

  1
  1
 12. Paul Goudsmit zegt:

  Ik heb nog heel bezwarend materiaal van Gio, deze staan allemaal op een externe harde schijf die ik ergens verstopt heb. Er staat tevens ook beeldmateriaal op van Dennis Schouten die enkele jaren geleden nog fotos stuurde naar heel jonge meisjes.

  2
  1
 13. Dennis S. zegt:

  Na de welbekende 3 minuten in bed, is ze eindelijk weggegaan bij die grindtegel. Ik heb alleen te weinig geld, misschien heeft papa Marcel nog een plekje over in zijn kelder, kan ze ook niet weg!

  2
  1
 14. Gio houd zich altijd vast aan het motto: hoe dichter bij de nul hoe strakker om de lul. Oftewel ze werd te oud… zegt:

  Arie Brink

  0
  1
  • Marcel Schouten zegt:

   Die meid mag wel lekker iedere vrijdag met mij op de markt komen staan. Jonge kaas en oude kaas passen goed bij elkaar.

   1
   1
 15. Dennis S. zegt:

  Na de welbekende 3 minuten in bed, is ze eindelijk weggegaan bij die grindtegel. Ik heb alleen te weinig geld, misschien heeft papa Marcel nog een plekje over in zijn kelder, kan ze ook niet weg.

  0
  1
 16. Baron van der Paerdendildo zegt:

  Zo herken je de echte golddigger / opportunistische vrouw: binnen notime weg als het even wat minder met de man gaat.

  2
  1
 17. What the hell?! zegt:

  Jade Anna, waar ben jij in godsnaam meebezig?! De meeste mensen denken helemaal niet dat jij dat meisje in die video van Sven bent, maar eerder Isha. Tevens gaat het om een ex hé, en dat ben jij niet.

  1
  2
 18. Trix zegt:

  Social media vloggers en adverteerders veel strenger reguleren. Hebben geen belang bij als maatschappij dat kinderen beinfluenced worden door nitwits met een halve walnoot geduwd door commerciëlen die ze graag ijdele ambities aanleunen.

  0
  0
 19. Cancer Debiel zegt:

  Hehe eindelijk dat gio die snol achter laat… Voogenskij weet jade anna niet eens hoe geld werkt! Beetje verwent nest

  0
  0
  • Gefotoshopt (2) zegt:

   Als ik nu de bikini thumbnail in de video van het artikel van Metronieuws.nl bekijk, zie je duidelijk dat Jade haar onderbenen daar bruiner zijn, dan bij de TikToks van RapNieuwsTV die daarover gaan.

   0
   0
  • Gefotoshopt (3) zegt:

   In die thumbnail staat het stel met de gekochte kadootjes in hun handen. Maar Jade heeft haar bikini aan, en zo ga je niet shoppen natuurlijk. Dus hier is doelbewust gekozen voor s€xy content om zoveel mogelijk views binnen te harken.

   0
   1
 20. Jos Brech zegt:

  Dan kan ze eindelijk eens kennismaken met een echte kerel. Ik heb geen Ferrari, maar wel een leuk appartementje van 2x2m2

  0
  1
  • Ome Jan voer je belofte alsjeblieft uit zegt:

   Jade Anna is 18 dus meerderjarig, en Jos Brech valt op minderjarige jongens. Achterlijke staatsmongool.

   3
   0
 21. Petertje zegt:

  je moet ook minimaal een meid die 30 jaar jonger is nemen gaan nooit vreemd en als ze dat wel doen bijt je ze gewoon even

  0
  0
 22. Zielig vogeltje zegt:

  Je kon al zien dat ze veel aan haar hoofd had. Vergeten de slippers in te pakken en dat loop je ineens met cowboylaarzen onder je bikini.

  1
  0
 23. Ali Bee zegt:

  Kan ze mooi even 3 minuten naar het toilet of Van der Valk met Dennis. Tip aan Dennis, het schijnt dus erg rendabel te zijn jonge dames te exploiteren. Kun je ook eens verhuizen uit die voormalige sociale huurwoning in Enschede…

  0
  0
 24. Gezelligheid!! zegt:

  De Oekraïense regering vertelt via haar energiebedrijf DTEK aan alle Oekraïense burgers “evacueer vóór de winter naar Europa”.

  0
  0
 25. Abc zegt:

  Ze zijn niet eens uit elkaar, dat staat letterlijk op Jade haar instagram. Doe eens beter je huiswerk roddelpraat.

  2
  0
 26. K. Laag zegt:

  Ok. Ik heb me hier al lang aan geïrriteerd maar tot nu toe mijn mond gehouden..

  Waarom kan ik door op plaatjes te klikken de plaatjes niet fulll screen bekijken???

  Deze app is zo slecht gemaakt.

  0
  0
 27. Kameleon zegt:

  Nu heeft Dennis met zijn nieuwe kuif wellicht weer een klein kansje, mits zijn kleine grote vriend een keer omhoog gaat uiteraard

  0
  0
 28. Mattheo zegt:

  Wat een commentaren hier. Blijkt maar weer wat voor volk dit is stelletjes wappies. Als jullie zo’n grote mond hebben pak dan zelf de camera en ga zelf dagelijks vloggen in plaats van lopen te zeiken over andermans levens en succes.

  1
  0
 29. Aline zegt:

  WAT een vuile onzin dit! Als die twee uit elkaar gaan dan laten ze dat zelf wel even weten! Dan ben je ziek en dan wordt er dit over je verspreid… 🙁

  1
  0

Reacties zijn gesloten.