Televisie

Daphne Bunskoek verpest Sinterklaas op live televisie

Daphne Bunskoek verpest Sinterklaas op live televisie

Daphne Bunskoek verpest Sinterklaas op live televisie. Tijdens een uitzending van RTL Boulevard ging het over Sinterklaas toen Daphne even niet aan het opletten was en verpeste daarmee Sinterklaas voor kinderen.

In de uitzending van RTL Boulevard

De uitzending van RTL Boulevard was om 19:00 op televisie. Yvonne Coldeweijer filmde het stuk en deelde het in haar verhaal op Instagram. Maar… om 19:00 liggen veel kinderen nog helemaal niet op bed en is het op televisie de bedoeling dat we het geintje nog even volhouden, maar wat deed graatmagere Bunskoek?

Daphne Bunskoek verpest Sinterklaas

“En heeft het lang geduurd voordat ze er achter kwamen dat er geen sint bestond?” vraagt Daphne op een gegeven moment aan Miljuschka Witzenhausen. Miljuschka staat met open mond stotterend te kijken en weet even niet wat ze hier op moet reageren. Ook Luuk Ikink kijkt nog met een schuin oog de camera in met een alleszeggende blik. Oeps…

Miljuschka redt het foutje

Miljuschka komt in eerste instantie niet heel veel verder dan: “uhm… uhm…” Daphne reageert snel: “of wel bestaat?” Maar toen was het kwaad natuurlijk al lang geschied. “Je bedoelt dat het lang duurde voordat de Sint wist dat het daar in moest?” maakt Miljuschka ervan. Haha! Oeps… Het hele feest verpest voor verschillende kinderen. Bekijk de beelden hieronder.

Nog geen reacties