Weer staat Miljuschka Witzenhausen haar vet te showen

Miljuschka-Witzenhausen

Ik zal eerlijk bekennen dat ik haar naam even heb opgezocht op Google en vervolgens heb gecopy-paste, want gosammekrake… Wat is dit voor naam joh? Maar goed: weer staat Miljuschka Witzenhausen haar vet te showen op Instagram.

Zucht… Gaap… Man, man, man. Nu weten we het wel. Je hebt een dikke reet, zes zwembanden om en zit onder de scheuren. Dat laat je allemaal zien om één van de favoriete onderwerpen van woke verder leeg te zuigen: bodypositivity.

Laten we ook wel even voorop stellen dat we helemaal tegen fatshaming zijn, hoor! Daar maakt Jan zich hard voor. Althans, hij probeert zich er hard voor te maken, maar is zelf ook nog altijd net zo zacht als een gemiddeld zitkussen. Maar kom op… Het kan ook echt te ver gaan.

We zijn allemaal mensen, hebben allemaal onze onzekerheden, maar écht te dik is gewoon niet gezond. Of (want Miljuschka is dan nog geen eens té dik) gewoon eruit zien zoals zij is ook helemaal prima, maar het klopt inderdaad dat de modebladen er niet mee gevuld worden. Men kijkt toch liever naar iets anders. En dat moet volgens mij ook begrijpelijk zijn.

Let wel: áls er dan iemand aan bodypositivity moet doen, laat het dan Miljuschka zijn en niet Jade-Annnaaaaa, want dat is gewoon onzin waar je echt steil van achterover slaat. En met de kookkunsten van Miljuschka is het enigszins begrijpelijk dat ze er zo uitziet. Al zijn wij nog nooit uitgenodigd om het te proeven. Teleurstellend…