Televisie

Ferry Doedens wordt gek van media-aandacht: ‘het is zo frustrerend’

Ferry Doedens

In de nieuwste aflevering van podcast BLVD (met Luuk Ikink en Rob Goossens) bespreken de twee de opkomst van Ferry Doedens in Boerderij van Dorst. Ferry Doedens wordt gek van media-aandacht en dat is opmerkelijk.

‘Er zijn zoveel interessantere dingen dan Ferry Doedens’

Luuk begint in de podcast te vertellen over Ferry: “Hij had wat te vertellen over ons programma RTL Boulevard, gek genoeg.” Ferry Doedens vertelde in Boerderij van Dorst namelijk dat hij nooit gebeld wordt door RTL Boulevard om dingen bij hem te controleren. Hij zei: “Dan denk ik: waarom? Er zijn zoveel andere interessante dingen om over te schrijven dan Ferry Doedens, het is zo frustrerend.”

100% onzin

“Ik weet 100 procent zeker dat dit onzin is. Het eerste wat wij altijd doen als er nieuws is rondom iemand, dan bellen we de hoofdpersoon. Want er is geen enkele reden om dat niet te doen. Dus ik denk gewoon dat hij het dan niet op zijn telefoon heeft gezien of een appje heeft gemist”, stelt Luuk verdedigend.

Aandachtsgeil

Rob vindt de tekst van Ferry ook opmerkelijk: “BN’ers vinden het heel fijn om in het nieuws te zijn, totdat het iets is wat ze minder leuk vinden en dan gaan ze zich ineens beklagen over het feit dat er belangrijkere dingen te bespreken zijn in hun leventjes.” Jup. Dat hoort bij het BN’er zijn, lijkt het.

Ferry is natuurlijk een aandachtsgeile nicht die zijn verslavingen ingeruild heeft voor de media-aandacht. Hij kan helemaal niet zonder, maar op het moment dat het iets negatief is, schiet hij in de verdediging. “Als zijn theatershow wordt besproken omdat die er aankomt, dan vindt hij dat ook heel leuk. Maar op het moment dat die theatershow dan geen kaarten heeft verkocht, vraagt hij zich ineens af wat er zo interessant is aan Ferry Doedens.” Een hypocriete aan aandachtsverslaafde junk, dus.

“Het is best wel gek om dan te zeggen ‘er zijn belangrijkere dingen dan Ferry Doedens’, terwijl je nota bene wordt geïnterviewd met drie camera’s om je heen. En je vertelt over je eigen leven, dan is het toch logisch dat daar nieuws uitkomt”, stelt Luuk verontwaardigend. Rob is het daarmee eens: “En Ferry is natuurlijk het allerfijnste voorbeeld hierin. Want die heeft verdorie een theatershow over zijn eigen leven gemaakt.”

Beluister hier de podcast van RTL Boulevard met Luuk Ikink en Rob Goossens.

Nog geen reacties