Ferry Doedens begon OnlyFans ‘door corona’

Ferry Doedens weer ontslagen - Ferry Doedens begon OnlyFans ‘door corona’

Boerderij van Dorst blijkt wederom een spraakmakend programma, want dit keer was de wasbak-acteur te gast bij Raven van Dorst. Hij deed opvallende uitspraken. Ferry Doedens begon OnlyFans ‘door corona’.

Ontslag bij GTST

Omdat Ferry een gigantische cokejunk was die zich alleen maar kon misdragen op de set, werd hij bij GTST ontslagen. “Hoe ga ik nu mijn geld verdienen?”, vraagt hij zich af. Zoals elk weldenkend mens zou denken, denkt hij nu ook: ‘ik ga OnlyFans beginnen’.

Het wasbak-filmpje

Een vriend bracht hem op het idee om expliciete beelden te gaan delen op het platform, en dat is hoe Ferry Doedens begon metOnlyFans. Voor vijftig dollar maakte hij een filmpje waarbij hij zichzelf aftrok in de wasbak van z’n moeder. Kennen we dat filmpje nog?

Toen het filmpje uitlekte raakte hij in paniek en bedacht zich: “Ik dacht: Er is geen weg meer terug. Dan heeft stoppen geen zin. Laat ik dan maar het beste ervan maken.” Logische gedachte natuurlijk. Inmiddels heeft hij vaste fans die hij op zeer creatieve manieren moet vermaken.

Ferry Doedens begon OnlyFans ‘door corona’

Maar dan komt het mooie: Ferry Doedens begon OnlyFans niet als corona niet had bestaan. Hou toch even op met mij, joh. Tuurlijk had hij dat wel gedaan, want het was een cokejunk die geld wilde hebben. Weinig mensen trekken zichzelf op een filmpje voor vijftig euro af op het internet. Dat doen alleen mensen die of het werk leuk vinden of een kronkel in hun hoofd hebben. Voor Ferry geldt het tweede.

“Ik weet zeker dat ik het niet had gedaan”, aldus Doedens. Maar spijt heeft hij ‘niet’. “Nu niet meer”, zegt hij. Volgens mij is dat eerder gewoon ‘accepteren dat dit het nu is’, maar had hij het echt liever anders gezien.

Grootgebruiker van Colombiaans marcheerpoeder

Hij vertelt bij Boerderij van Dorst ook doodleuk dat hij de poedertjes wel vier tot vijf keer per week gebruikte. “Dat heeft me echt veel geld gekost. Ik stond ook wel op het punt om het te gaan zeggen, maar toen was het uitgelekt. Ik dacht: Iedereen ziet me nu als cokeverslaafde. Ik kom nooit meer aan de bak, dacht ik. Maar ik heb gewoon heel hard gewerkt. Mensen zeggen altijd dat je verslaafd was”, aldus Ferry. En dat klopt. Aan die titel is geen ontkomen meer aan.