Instagram

Stiekeme beelden van zoenende Fawrynotsawry opgedoken

Stiekeme beelden van zoenende Fawrynotsawry opgedoken

Er zijn stiekeme beelden van zoenende Fawrynotsawry opgedoken. Op de video is te zien hoe hij zaterdagnacht helemaal los ging in de club met een ander figuur wat nauwelijks man te noemen is.

Bekende van Geordie Shore en Ex On The Beach

De Engelse Nathan Henry, bekend van Geordie Shore en momenteel kandidaat bij Ex On The Beach 2022, zat schijnbaar in een dieptepunt in zijn leven en besloot Fawrynotsawry te zoenen. De Iraanse nicht die vooral bekend is van Rumag (je weet wel: dat bedrijf wat meer steelt dan zelf bedenkt) liet zich eens flink te grazen nemen door Nathan in een nietsverhullend netje.

Nathan heeft toch al tegen de anderhalf miljoen volgers op Instagram en ziet er uit als een gigantische nicht, maar zal met zijn koppie heus in de smaak vallen bij vele andere flikkers. Waarom hij dan voor Fawry kiest, geen idee?

Zoenende Fawrynotsawry bij MTV

Momenteel staat de zoenende Fawrynotsawry te flaneren bij opnames van MTV. Hier staat hij voor Rumag ook aan de rode loper om bekenden te interviewen. Dat zal honderd procent weer een schijtitem worden, dus wees daar alvast voor gewaarschuwd, mensen. In zijn verhaal op Instagram is ook te zien hoe hij feest viert met onze vriendin Famke Louise en haar vriend.

Dé Nathan kwam ook voorbij gelopen bij de rode loper en hij leek Fawry ook nog wel te herkennen. Maar het leek wel erg duidelijk dat hij niks meer van hem wilde. Logisch. Zo’n nicht wil dan gewoon even een wippie en gaat weer door naar de volgende.

Het leverde wel heel erg interessant beeldmateriaal op. Bekijk het onderaan het artikel.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties