Uit eerste hand

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder gaan samenwonen

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder gaan samenwonen

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder gaan samenwonen. Daar lijkt het althans heel erg sterk op, omdat Nicolette haar woonboerderij nu te koop heeft gezet. En dat is opvallend, omdat ze geld genoeg heeft om er te blijven wonen.

Winst van 1 miljoen

Afwisselend met haar ex woonde Nicolette in de gezinsboerderij in Ouderkerk aan de Amstel. Ondanks dat ze naar Bonaire verhuisde, kwam ze daar nog regelmatig. Toch heeft ze nu schijnbaar besloten om het toch te koop te zetten. De boerderij staat nu te koop voor een vraagprijs van 2.850.000 euro.

Samen met haar ex Joost kocht ze de boerderij in 2014 voor 1.360.000 euro. Ze vestigden er een hypotheek van 1.850.000 op. Dat zou betekenen dat als het voor de vraagprijs verkocht wordt, ze een winst zou maken van een miljoen euro. Hoe lekker is dat? Dat de huizenmarkt momenteel een bijzondere is, wisten we al, maar deze winst is wel heel erg dik.

Inhoud van de prachtige boerderij

De woonboerderij is vrijstaand en heeft een oppervlakte van 355 vierkante meter. Het heeft zes slaapkamers en drie badkamers. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want het heeft ook een woonkeuken met kookeiland en een wijnkelder. Zit er dan ook nog een lekker tuin bij? Ja, hoor. Die is maar liefst 392 vierkante meter groot.

Ook heeft het een jacuzzi en is de locatie een prachtige die aan het water ligt en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Vanaf hier ben je met een halfuur in Amsterdam. Had Nicolette dat toch even lekker voor elkaar. Nu mag iemand anders met een zak geld er van gaan genieten.

Maar nu rest ons nog de vraag of Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder gaan samenwonen. Afgelopen week kwam naar buiten dat de twee het wel heel erg gezellig met elkaar hebben. We wachten het nog wel eventjes af, maar het zou ons niet verbazen als ze straks ergens gaan samenwonen.

Nog geen reacties