ZIEN: Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zijn verliefd

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zijn verliefd

Het lijkt erop dat de vonk inmiddels alweer een tijdje geleden is overgesprongen tussen de presentatoren van Expeditie Robinson. Yvonne Coldeweijer kwam met een foto die een duidelijk verhaal vertelde: Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zijn verliefd.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zijn verliefd

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder presenteren samen Expeditie Robinson. Het zou dus best wel eens goed zo kunnen zijn dat ze de liefde bij elkaar hebben gevonden tijdens opnames voor het programma.

In september kwam al een video naar buiten waar op te zien was hoe de twee elkaar een kus op de mond gaven. Nicolette vierde toen alvast haar verjaardag in een nieuw Grieks restaurant in Amsterdam met Rick en Dennis Weening. Ze kreeg een cadeau van de mannen en na die opengemaakt te hebben, kuste ze Rick vol op de mond. Zou er misschien ook sprake zijn van een leuke driehoek met Dennis erbij?

Het leek er toen al op dat er niet geheimzinnig over gedaan werd, want te midden van een overvol restaurant (en op het videobeeld) werd er een intieme zoen uitgedeeld. Misschien kust ze wel iedereen op de mond, zou je nog kunnen denken? Maar vandaag deelt onze vriendin Yv Cold een interessante foto.

Oeps…

In het verhaal van Nicolette was een verliefde foto met Rick te zien, maar die had ze al snel weer verwijderd. Gelukkig was een spion van Yvonne oplettend genoeg om er een screenshot van te maken, want zelf lag de roddelkoningin al te slapen. (En wij trouwens ook, hoor).

Fijn om te weten dat vanavond Nicolette kluift aan de slang van Brandsteder. Tja… Ik snap ook wel weer dat als je een hele tijd op zo’n verschrikkelijk eiland zit, je toch behoeftes krijgt. Maar dat het na de opnames in Nederland ook nog doorgaat… Leuk, hoor!

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zijn verliefd
Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zijn verliefd