Gio Latooy geniet van andere meisjes

Gio Latooy geniet van andere meisjes

Zaterdagavond was het weer zo ver: Gio was uit zonder Jade-Anna. En dat niet alleen, want Gio Latooy geniet van andere meisjes tijdens het stappen. We delen de beelden graag met jullie.

Gio Latooy geniet van andere meisjes

Eerder deelden we al dat Gio en Jade hoogstwaarschijnlijk uit elkaar zijn, omdat ze elkaar al een tijd niet meer zien. Jade-Anna verklaarde in haar verhaal op Instagram dat ze afstand heeft genomen van de vlogs, maar dat ze elkaar ‘wel gewoon zien en spreken’.

De ‘break up’

Dat klinkt al als een heel ongeloofwaardig verhaal, maar de ‘break up’ werd nóg aannemelijker toen bleek dat Gio uit ging in het Amsterdamse nachtleven ZONDER JADE. En als het kers op de taart heeft Jade ook nog eens meerdere dagen bij haar zus in Barcelona gelogeerd. Wat is hier aan de hand? Wij vragen het ons ook af, maar veel goeds kan het sowieso niet betekenen.

Beeldmateriaal

Nu kregen wij beeldmateriaal binnen van Gio Latooy die geniet van andere meisjes in het uitgaansleven. Hij betaalt rondjes drinken voor de meisjes (die er overigens jonger uit zien dat het gemiddelde meisje waar Dennis Schouten mee gaat). Het is allemaal te zien in meerdere Snapchat-video’s die wij toegestuurd kregen. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf.

30 reacties op “Gio Latooy geniet van andere meisjes

 1. Don zegt:

  Gio heeft gisteren ook geen vlog gepost. Lees even de nieuwste reacties onder zijn vlog van eergisteren. Zijn fans maken zich grote zorgen.

  5
  0
 2. John zegt:

  Hoe oud ze eruit zien heb ik mij beide kanten op al vaak genoeg vergist. Neem daarbij dat mensen ook nog wel eens willen liegen. Nee geen paspoort geen feestje.

  0
  0
 3. Keesie zegt:

  Lekker boeiend wat dit voorvochtkindje uitspookt! Ben ik trouwens de enige die vind dat hij lijkt op Sid uit Ice Age!

  5
  0
 4. Der fuhrer zegt:

  Hé Jan stop toch eens met die zelfverheerlijking onder elk bericht het moge duidelijk zijn dat je voor het roddelpraatpubliek heilig bent en ook blijft maar doe dat zelfverheerlijken 1dag in de week ofzo bv op zondag

  4
  3
 5. GLAnusGreece zegt:

  Tja Jade Annnaaaaa is natuurlijk net 18. Kortgezegd totaal oninteressant voor onze pedo(Nu kan hij immers geen views meer scoren door zijn minderjarige vriendinnetje in de thumbnail te zetten)

  2
  1
 6. Pappapap zegt:

  Dat die gast zo’n lekker wijf kon hebben komt natuurlijk alleen doordat hij zoveel geld heeft.. Met zo’n kop als squid van ice age mag je toch wel blij zijn dat je rijk bent…

  6
  1
 7. Danique Hosmar zegt:

  Dit was Borrels in Nijverdal, het zo geliefde Twente van Danny, onze Gio gaat de concurrentie aan..

  2
  0
 8. Sjio zegt:

  Is hier het ideale stapmaatje voor Dennieboy geboren? Beide vallen ze op ‘sweet 16’ dames. En zo lang de ouders van deze bijna 17 jarige, het best vinden dat Gio met zijn miljoenen binnenkomt. Ga je dit gedrag niet stoppen.

  5
  0
 9. Jdghaatpedo's zegt:

  Castreren die viespeuk. Als het mijn dochter was had ik het zelf gedaan… zonder verdoving natuurlijk!

  2
  1
 10. dennis bouten zegt:

  hopelijk kiest hij dit keer meisjes met grotere tietjes liever een hand vol dan een land vol met meisjes met kleine tietjes

  350
  0

Reacties zijn gesloten.