Jade-Anna doet aan bodyshaming

Jade Anna is doodongelukkig

Jade-Anna doet aan bodyshaming. Zelf denkt ze overigens waarschijnlijk dat ze aan ‘bodypositivity’ doet, maar niks is minder waar. De foto die ze in haar verhaal plaatst bereikt het tegenovergestelde van het doel dat ze waarschijnlijk wenst te bereiken.

Zoek de verschillen

De prachtige meid Jade-Anna is pas net meerderjarig, maar gooit al een aantal jaar halfnaakte foto’s van zichzelf op het internet. Dat doet ze middels haar eigen social media-account, maar ook door mee te werken aan campagnes voor bekende lingeriemerken. En daar is niks op tegen, hoor! Zij verdient haar centjes en wij krijgen mooie dingen op het netvlies. Prima.

Maar, omdat ze flu flu is, je weet wel: ‘influencah’, wil ze mensen ook letterlijk beïnvloeden door aan ‘bodypositivity‘ te doen. Dat zie je haar wel eens vaker doen, maar dit keer slaat het écht nergens op. Ze deelt links een foto waar ze op ‘poseert’ en rechts een foto waar ze ‘ontspant’. Schiet mij maar lek. Het is dat ik op de rechterfoto haar ogen meer zie, maar verder is een verschil ver te zoeken.

Jade-Anna doet aan bodyshaming

Het idee van deze ‘bodypositivity’ is dat je blij bent met je lichaam zoals het is en dat ook wat vetter zijn helemaal prima gevonden moet worden. Het staat in de top tien onderwerpen van mensen binnen de ‘woke-maatschappij’. Het probleem is alleen dat dit soort types met een lichaam waar menig meisje jaloers op is, er ook aan mee probeert te doen. Lieve Jade, top met ‘bodyshaming’, ‘bodypositivity’ en de hele mikmak en stop vooral met doen alsof. Ga maar weer leuke fotootjes maken.

Jade Anna Bodypositivity
Jade-Anna doet aan bodyshaming 3

P.s. mocht je je vervelen deze vrijdagmiddag: dan volgt hier het spelletje van de dag: ZOEK DE VERSCHILLEN.