Zucht…, Jade-Annaaaaa en haar body positivity

Schermafbeelding 2022 08 11 om 11.56.12

Jade-Annaaaaa is de laatste tijd heeeeel erg druk met body positivity, maar tot het vervelende aan toe. Een duidelijke vorm van aandachtvragerij.

Want Jade-Annaaaaa zet twee foto’s naast elkaar waarvan ik me afvroeg of het niet twee dezelfde foto’s waren met de tekst ‘Links span ik mijn buik aan / hou ik hem in. Rechts is ontspannen. And I’m proud of it & you should too’. Zucht…

Body positivity is sowieso een bijzonder concept. Mensen laten weten dat imperfecties er ook mogen zijn, oké. Maar sommigen doen alsof écht dik zijn goed is… Obesitas is nog altijd een ziekte waar vele mensen aan overlijden, maar daar gaat het even niet om.

Jade-Annaaaaa is een dunne spriet die op het internet doet alsof ze imperfecties heeft, wat menig persoon met een vetje op de buik alleen maar meer onzeker maakt. Al heeft bijvoorbeeld Jan er dan weer niks van hoor, want die is nog steeds #proudtobefat. Maar deze story van Jade is toch uiterst bijzonder te noemen.

Schermafbeelding 2022 08 22 om 12.06.16

34 reacties op “Zucht…, Jade-Annaaaaa en haar body positivity

 1. Loodgietersbedrijf Hans Berkers zegt:

  Gio en Jade, gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Nu kunnen jullie over enkele maanden familievlogs maken net zoals de belinga’s en familie lakap.

  22
  1
  • Rene de koning zegt:

   Zal Jade zo hard en lang in haar kont willen neuken, dat ze huilend om haar moeder vraagd. En dat is nog geiler want die mag dan mee doen, dat dikke blubber wijf. Hup zadel er op en bereiden maar. Onder tussen haar dochter uitwonnen

   10
   10
 2. Ggz patient zegt:

  En toch is het een geil ding. Compleet inhoudsloos, maar des te meer ruimte om haar op te vullen (met zaad).

  23
  1
 3. Bigblackcocksmatter zegt:

  Ik zal haar helemaal kapot neuken, letterlijk alle gaten gebruiken en desnoods maak ik er enkelen gaten bij. Zo gigantisch vol jakkeren, dat het via haar neus er weer naar buiten komt.

  9
  9
  • Osamab zegt:

   Als Gio zijn werk eens goed deed en dat jonge konijntje 24/7 dekte , dan had zij geen tijd voor deze flauwekul.

   1
   0
 4. Gerrit Tyssen zegt:

  Helemaal te pletter neuken deze vetvlek, dat ze drie weken pijn heeft bij het lopen, hoesten of als ze zit te bouten. Ze zal haar (melk) tanden stuk bijten in me kussen. #heerlijk

  9
  4
 5. Gérard van der Bos zegt:

  Wat ik met haar wil doen, kan ik beter niet schrijven, ik denk dat ik dan word opgepakt. Maar ik kan jullie wel zeggen dat ze een tijdje moeilijk zal lopen. En E is zwanger.

  6
  2
 6. zomaareenvraag zegt:

  Als ik nu direct de Insta ga volgen van Jade, Tukkertje, Jocelyn, die zanger zonder nek en PiehPaahPatty, wat heb ik dan hier nog te zoeken?

  2
  1
  • Henk wittebol zegt:

   Om op de hoogte te blijven hoeveel mensen Jade Anna helemaal uitelkaar willen trekken, tot dat de ontlasting uit haar neus komt. En dat ze dagen of weken niet meer Kn lopen. Nou dat dus.

   8
   0
 7. Edwin zegt:

  Topic nr zoveel hier over dit meisje. Hoeveel per week inmiddels ?
  Sneuer krijg je het hier niet meer met de kopieerfiguren het varken Roos en de downie Schouten
  Jullie verdienen de totate afgang, einde roddelpraat

  3
  10
 8. Eerlijkheid zegt:

  Net als bij ome Jan, is dit ook een hele mooie eerlijke foto. En die buik rechts ziet er prima uit als je het mij vraagt 👍

  Maar wil je alsjeblieft geen huis in het buitenland gaan kopen? 😊

  0
  2
  • 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 zegt:

   Eigenlijk zou je zo’n mooi grachtenpand in Amsterdam moeten hebben. Kan je daar in de weekenden naar toe.

   1
   0
 9. Ben el Haram zegt:

  Volgens voorzitter van de Mevlana-moskee, Ceylan Kürk, is dat niet zo.
  “Ik weet daar niets van”, zegt hij.

  2
  2

Reacties zijn gesloten.