Jade-Annaaaaa is een heks

Een heks of een ander mythisch wezen. Who knows? Maar Jade-Anna kan de toekomst voorspellen. Ze heeft een zesde zintuig. Waaauuwwww….

Een filmpje van haar story is hieronder geplaatst. Pauzeren is benodigd om de content goed tot je te kunnen nemen. Let wel op de energieën die het met zich mee kan brengen of steek kaarsjes aan tijdens het bekijken. Sommige mensen pakken hier namelijk de kwade energieën van op.

Naar verluid is Jade-Annaaaaa nu ook te boeken als medium. Zo kan zij de toekomst voor je voorspellen. Maar wees gewaarschuwd: de toekomst is niet voor iedereen zonnig. Zo slaat Jan een consult ook even over met zijn te hoge BMI en adviseren we ook Brian B. om even over te slaan.

25 reacties op “Jade-Annaaaaa is een heks

 1. Klazien uut Zalk adviseert Jan zegt:

  Advies voor Jan Roos
  Niet met de tong maar met de bol wat uren langs de zoute grot. Krijg je weer haargroei gaat je relatie nooit kapot

  4
  8
 2. Liefhebber zegt:

  Aan de persoon die hier in de comment sectie het steeds heeft over Jan Roos het alcohol varken en alle walgelijke dingen die hij steeds zegt:

  Ga zo door! Ik kom niet meer bij van het lachen. Echt serieus hoe kom je er op!

  24
  4
  • Onzin zegt:

   Blijkbaar kennen jullie elkaar van de sociale dienst en hebben beide veel te veel vrije tijd.
   Het is zielig om dag en nacht onzin te posten dat ome Jan dik is, teveel drinkt, moet sterphen en van dat soort onzin. Ga vakkenvullen ofzo!

   8
   5
 3. Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

  Jan Roos zou zijn linkerbal en zijn rechterneusgat geven voor 1 avond Jade Annaaaaaa beffen, terwijl Joyce in de hoek staat met oogkleppen op.

  6
  4
 4. J. Roos zegt:

  Doneer via barebackme.orgy , 5 eurootjes, wat is nou 5 eurootjes? Bijna een kratje Schültenbrau van de Aldi. Stort snel m’n handen beginnen te trillen.

  3
  4
 5. Jan Roos Befpraatjes zegt:

  Het begon als hobbyprojectje van Jan Roos en is nu het meest besproken item op social media.. Befpraatjes werd in 2022 geboren en is niet meer weg te ontkennen

  4
  2
 6. Janus Rozet het medium uit Bergen zegt:

  Na twee uur met mijn tong door je je grot te hebben gespeeld (vakkundig) vertel ik jouw toekomst. Dat is dat je graag wilt gaan douchen

  2
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.