Jade-Annaaaaa in lingerie

Is deze titel bedacht om de aandacht te trekken? Zeker. Maar is Jade-Annaaaaa dan wel echt in lingerie te zien? Zeker.

Toen het meisje nog minderjarig was maakte ze al eens foto’s voor het bekende lingeriemerk, maar nu ze dan eindelijk 18 is, heeft het merk haar natuurlijk meteen benaderd voor meer. En wij klagen niet.

Eerder zagen we al op Instagram dat onze vriendin bezig is met verschillende shoots voor het bekende lingeriemerk. Binnenkort zullen er dus nog wel veel meer foto’s (en waarschijnlijk filmpjes) verschijnen van de inmiddels meerjarige vriendin van Gio.

Tot die tijd kunnen we in ieder geval wel even van deze foto genieten:

Waarom er trouwens een commode achter haar te zien is mag god weten. Wel liet ze kort geleden bij die gladjakker van een glimworm nog weten wel kinderen te willen, dus wie weet is dit een subtiele hint. (Weet je nog wat dat is, Dennis? Een commode).

23 reacties op “Jade-Annaaaaa in lingerie

 1. Gioooo zegt:

  Tis ook wel een Schaapje hoor. Pluk je die Gio helemaal kaal. Heb je de duurste smartphone met nette camera. Krijg je het nog voor elkaar om een halve (gare) foto te maken.

  5
  0
  • Floris Weyers zegt:

   Jan, kijk even oo Kinky bij de tranny’s dan zie je dames die ook ervaring hebben met “beginners”, allicht ben je wat meer ‘seasoned’ maar leuke live sessie in de uitzending is goed voor de kijkcijfers.

   3
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.