Jade-Annaaaaa wilt moeder worden

Jade-Annaaaaaa zat bij het programma van de glimworm: ‘doorgestoken kaart’ om een SPONTAAN gesprek te voeren over online haat en haar kinderwens.

Na eerst naar een hoop gezanik te hebben moeten luisteren eindigt de video van dat k*tprogramma met een interessant nieuwtje. Wat blijkt? De grindtegel mag zich wel gaan voorbereiden, want Jade-Annaaaaa is van plan om jong moeder te worden. Het verzorgen van de eendjes was al een uitdaging…

42 reacties op “Jade-Annaaaaa wilt moeder worden

  • Bigblackcocksmatter zegt:

   Is zo gebeurd hoor Jade Anna, ik wil je best helpen, zwart, 34 cm lang en keihard. Wel even op je (melk) tandjes bijten, het kan pijn doen. En dan krijg je er gratis een jeukende muts bij.

   19
   6
 1. Osamab zegt:

  Dat konijntje kan nog niet eens voor zichzelf zorgen,laat staan voor een kind.
  En zodra ze met een dikke buik zit dan is Gio alweer op weg naar een nieuw minderjarig mokkeltje.

  36
  0
  • Bigblackcocksmatter zegt:

   Hoi Jade Anna, zin in een zwarte anaconda van 34 centimeter, maar pas op, niet in zijn oog aankijken, hij rogeld zo je hele muil onder het witte zaad.

   6
   1
 2. Typex zegt:

  Wilt

  Weer !!!!!!!!!!!
  Gvd gvd
  Stumper Schouten
  Leest de comments dus nooit.
  Zal hem aan zijn depressieve kont roesten
  De denkbeeldige nieuwe npo baas
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  11
  8
  • Henk robben zegt:

   Bureau jeugdzorg? Met haar muil voorover gebogen op het Bureau, rok om hoog en pompen maar. Deze zal de tanden in het hout zetten.

   4
   1
 3. Rinus Rukwind zegt:

  Die Schouten met zijn taalgebrek moet terug naar school. Voor straf in de hoek en alle kids mogen over hem pissen en schijten💩💩💩💩💩💩💩💩

  7
  4
 4. Eerlijkheid zegt:

  Zo zonder die flapdrol is ze eigenlijk een stuk beter te pruimen. Ze gaf nu gewoon eerlijk toe dat door hem haar carrière een stapje omhoog is gegaan.

  7
  0
  • Eerlijkheid zegt:

   Ook zei ze dat ze hem soms even zat is, met een weekje rust tot gevolg. Nu nog eerlijk zijn over je weet wel, en je bent weer 👍

   5
   0
  • Jimmy zegt:

   Hier thuis laat zich dat geen carrière noemen. Ach geef de nuttelozen ook een pad en een doel naar hun ijdele ambities. Volgens mij zijn ze niet achterlijk. Dus wellicht gaan ze ooit nog iets zinnigs bedenken om na te streven.

   1
   0
   • Carrière (deel 1) zegt:

    Zelf had ze het over presenteren tegen de glimworm als mogelijk doel. Maar is daar nog wel echt een markt voor in een tijd dat mensen meer op social media zitten dan voor de tv?

    1
    1
   • Carrière (deel 2) zegt:

    Mij lijkt een vertegenwoordiger van een bedrijf dat zich inzet voor een gezondere maatschappij en waar ze zelf ook mede-eigenaar van is, meer iets voor d’r.

    0
    1
   • Carrière (deel 3) zegt:

    Een beetje zoals Nick Clegg bij Facebook doet. Komt deze mooie verschijning in die mooie auto van d’r aanrijden, en maakt ze gelijk een onuitwisbare indruk.

    1
    2
 5. Dolle pret zegt:

  Geef me 15 min op dit konijntje en ze zal moeder worden, heerlijk die strakke natte zilte poes vol blaffen met zaad. Ze kan wel een tijdje slecht lopen, maar met een rolstoel is dat simpel te verhelpen.

  6
  3
 6. Roland beezemer zegt:

  Keihard, maar dan ook echt Keihard nemen deze vetvlek. Dat ze drie weken last heeft bij het lopen, niezen en als ze zit te bouten. En de rest van haar leven bang is in het donker.

  6
  2
  • Oudhollandse taalnazi zegt:

   Zo u wilt. Boven de Maas met u. Al mag u wil ook. Onder de Maas tot de Waalse grens zo ge/gij/hij/zij/u werdt geacht te spellen.

   0
   1
 7. Rinus Rukwind zegt:

  Zo vreemd dat er na al die bagger posts nog steeds geen fatsoenlijke moderator is.
  Alleen de lappen tekst zijn gelukkig wel verdwenen.

  2
  1
 8. Het doosje van Achmed zegt:

  Die ziet de bui natuurlijk al hangen. Bang dat ze over een tijdje wordt ingeruild voor een jonger exemplaar. Snel even een kind maken om in ieder geval de rest van haar leven verzekerd te zijn van genoeg geld.

  5
  0
 9. Charly Lutser zegt:

  Als je zo graag mislukte kinderen wilt Jade, zal ik je dan eens lekker volhoesten met mijn transgenderverwekkende ‘Mannenpapje’ ?

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.