Roddelpraat heeft gelijk. De Glimworm speelt vals

Glimworm heeft dikke verkering!

In Hilversum zien ze Robbert Rodenburg als een groot talent. Dat mag hoor, alleen wij weten niet waarom. Hij zit met een gast, wel vaak grote namen, voorgebakken gesprekjes te houden. Hij verzint namelijk de vragen zelf en stuurt die naar zijn gesprekspartner op. Ook de vragen die hijzelf gesteld krijgt, wat overigens een verschrikkelijk concept is, zijn bij hem bekend omdat hij ze dus zelf bedenkt. Hij stelt zichzelf vragen en bij RTL Boulevard zijn ze daar lyrisch over. Tja.

Het is ook niet voor niks dat onze Jan afgelopen uitzending (14:56) helemaal gek werd toen André van Duin aan de Glimworm een vraag moest stellen waarom de Gilmworm graag André van Duin in zijn showtje wilde hebben. Mijn hemel, wat gênant. Wij roepen al vaker dat de hele opzet nep is en dat de spontaniteit een toneelstukje is. Maar dat uitgerekend Dylan Haegens een spaak in de wielen zou steken hadden we dan weer niet verwacht.

Open Kaart

 Op een gegeven moment moet Haegens de Glimworm een vraag stellen. Hij zegt: “Voor hoeveel geld verkoop je… Nee, grapje!” Robbert kijkt verbaasd en zegt gelijk: “Oh, ik denk al! Hahaha.” Beetje vreemd dat hij verbouwereerd omkijkt naar zijn medewerkers als Dylan de “verkeerde” vraag stelt. Hij weet toch helemaal niet welke vragen er op de papiertjes staan? Nou, daar is het bewijs. De hele boel is nep. Zoals wij reeds zeiden.

Fragment om 18:20: