Jade Annaaaaa toont lijfje voor lingeriemerk

Wij zijn natuurlijk de laatste die het morele kompas hanteren. En laten we wel zijn, Jade Anna heeft een mooi lijfje. Maar ze is wel nog maar 17. Wist niet dat Hunkemöller, net als Gio, ook gek was op minderjarige meisjes.

Al ik mocht kiezen ging ik voor de zwarte. En de vraag is: welke tekst staat er op haar sleutelbeen?

454 reacties op “Jade Annaaaaa toont lijfje voor lingeriemerk

 1. Kritische kijker zegt:

  Dit was haar zonder Gio nooit gelukt, daar zou ik een miljoen op durven in te zetten (als ik dat zou hebben gehad natuurlijk dan hé ;))

  7
  0
 2. GGZ zegt:

  Mooi rood is niet lelijk. Dat is jouw mening. De geert dan zeg je: ik vind…..want IK bepaal zelf wat ik vind. Niet jij! en ik vind het een beeldschoonmeisje. Pesten is zo sneu. Ik vind jou heel sneu. Geen genoeg liefde v je ouders gehad? Ben je zelf gepest op school en nog steeds? Er zijn hulpgroepen. Sluit je daar anders bij aan.wij zijn hier geen zelfhulpgroep….dit is humor/satire site. Je zit weer verkeerd…..

  0
  2
 3. Jada Anorexia zegt:

  Ome Jan, Het is niet de bedoeling dat je dat vervelend en verwend nest gaat promoten nu ze een keer in de uitzending is geweest. Of heeft ze achter de schermen even op je ome henkie gedanst? Bij wijze van compensatie.

  8
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.