Relletjes

Dumpert verklaart Roddelpraat de oorlog

Dumpert beledigd Roddelpraat

Dumpert verklaart Roddelpraat de oorlog en zoals een groot krijger ooit zei: “Als je wil knokken moet je het maar zeggen, want vrede kan altijd nog.” Als ik me goed kan herinneren is dit uitgesproken door ene Johannes Hendrikus Roos. Enfin, Dumpert was vroeger wel leuk. Maar zoals dat gaat met mensen met een beperkt talent is de sjeu er snel af. Die dikke kok maakt best leuke kookfilmpjes, Sylvana heeft goede noten, maar dat rooie kereltje zit niet alleen zichzelf maar ook het programma in de weg.

De kijkcijfers van Dumpert daar totaal ingestort en dus komt er wat zuur los. Vertelde die rooie van de week dat Dennis “meisjes van 14 neukt”, wat overigens een strafbare opmerking is, maar ok. Deze week hebben ze zichzelf daar overtroffen door te stellen dat onze Dennis helemaal geen neurologische klachten heeft gehad bij Expeditie Robinson. Wat ben je dan vals. En het erge is dat Sylvana IJsselmuiden, die ook deelnam, heel goed weet dat het daar misging met Dennis en dat in het ziekenhuis in Kroatië is vastgesteld dat hij niet verder mocht en kon.

Dat ze daar met een jaloerse blik onze kant opkijken is begrijpelijk. Wij zijn in, zij zijn uit. Dat ze dan een beetje gaan katten ook. Maar mensen van pedofilie beschuldigen en dan ook nog eens verkondigen dat hij een fysiek probleem faked gaat wel erg ver. Het is dus oorlog. En wij gaan hem sowieso winnen.

Watch on YouTube

Nog geen reacties