Lies Zhara heeft met deze jongen seks

Lies Zhara heeft met deze jongen seks

Het artikel met de inhoud die iedereen wil weten: Lies Zhara heeft met deze jongen seks. We hebben een foto van de twee binnen gekregen en het hele verhaal er omheen. Daar gaan we.

Lies Zhara heeft met deze jongen seks

Een bron vertelt ons dat hij met Liesje mee gegaan is naar een hotel. En niet om een kaartspelletje te spelen, maar om eens even lekker van elkaar te genieten. Hij stuurt ook een foto mee waar ze samen op te zien zijn.

De details

We kregen niet alleen de foto, maar ook details van waar en wanneer het gebeurde. Helaas geen details van… heh… maar dat had je ook niet willen weten met het figuur op rechts. De jongen beweert seks te hebben gehad mar Lies Zhara in hotel Zwanenmeer in het plaatsje Gieten.

Eerder op de avond kwamen ze elkaar tegen in ‘Ponybar’ *goor* in Gieten. Dat schijnt een gezellig café te zijn en daarom hadden ze het daar ook erg gezellig met elkaar. Al lijkt de foto iets anders te vertellen. De jongen vertelt zelfs dat Lies daar was, omdat ze eerder een trouwerij had gehad in Gasselte.

Of het waar is hopen we dan maar, want meneer weet het allemaal leuk te vertellen, maar… Nou, ja… Lies… Je kan toch wel wat beters krijgen dan dit Sprookjeswonderland-figuur?

Lies Zhara heeft met deze jongen seks

43 reacties op “Lies Zhara heeft met deze jongen seks

 1. Juultje Tielemans zegt:

  Met zulke tieten kun je toch wel iets mooiers krijgen? Of heeft ie geld? Dan snap ik het wel ja.

  55
  4
  • Waarom..... zegt:

   Waarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke systemen, elites met waanideeën.

   18
   3
  • Gio zegt:

   Kijkend naar haar gare car, heeft Lies weinig geld. En dan is gratis geld of een zeer bekende influencer altijd handig. Of dacht je dat Don (hartpatiënt) of Gio (Egel met verschrompelde oren) lekkere wijven hebben omdat ze zo knap zijn.

   20
   0
  • Sara zegt:

   Zal wel een bankierszoontje zijn. Liesje is duidelijk opzoek naar geld. Laatst nog domme computer spelletjes spelen op Twitch, heeft op de dop gezeten van Don en Ad uuuh Gio. Die is duidelijk aan het kijken waar het makkelijke geld zit.

   5
   0
 2. Ontvolking zegt:

  48.817 DODEN en 5.107.883 Gewonden na COVID-19 vaccins in Europese databank van bijwerkingen. Onder rapotage van 10% is standaard. Ontvolkings programma in volle gang.

  29
  22
 3. Haaruitvallig zegt:

  Hij moest haar eerst volgen op al haar social media voor hij haar mocht aanraken. En op haar 12 laatste post een like geven en 2 vrienden taggen.

  5
  2
  • OsamaB zegt:

   Het zal toch zeker niet dat LiesjeZhara haar heerlijke lichaam heeft laat penetreren door dat kneuzenhoofd?

   17
   2
  • Papa Dennis zegt:

   Ze moet alleen maar geld en volgers hebben. En als ze geen tieten had dan had ze niet eens 100 volgers . Op twitch laat ze haar balkon ook graag zien, wss voor donaties of gifts

   2
   0
 4. Hansie zegt:

  Elisaar Tieltje. Ik haal ze door elkaar als Nick en Simon. Kan best dat ik ze laatst door de war haalde. Beide gelijk oninteressant in mijn beleving.

  3
  1
 5. Bob zegt:

  Forecast, another giant dryspell.
  Never kiss and tell.
  Tja mijn pa vroeg. Ik vertelde. Hij leerde me. 🤫

  1
  2
 6. Trix zegt:

  Zwanenmeer? Hmm
  Notenkraker – mars
  Lijkt wel geschreven voor een soeoeoep. Jan de Blazers. Dennis de strijkers.

  0
  1
 7. Trix zegt:

  Zwanenmeer? Hmm
  Notenkraker – mars
  Lijkt wel geschreven voor een scoeoeoep. Jan de Blazers. Dennis de strijkers.

  0
  1
 8. HangMeBijbalInDeMosterd zegt:

  Dit is natuurlijk dikke onzin lies gaat echt niet met zo een poffertjes porum wiepen

  1
  0
 9. Mystiek zegt:

  Liesje, ik zag op je stories dat je gisterenavond met Juultje was. Maar 3 uur daarvoor had Juultje nog een story er uitgegooid, dat ze lekker voor de kachel zat in Warredal. Spannend die mystiek.

  1
  1
 10. Papa Dennis zegt:

  Ze moet alleen maar geld en volgers hebben. En als ze geen tieten had dan had ze niet eens 100 volgers . Op twitch laat ze haar balkon ook graag zien, wss voor donaties of gifts

  2
  0
 11. Getalenteerde meiden zegt:

  Wat zou het toch leuk zijn om zo’n getalenteerde meid als Liesje met een vriendin in de De Koning aan een tafeltje te zien zitten, als Shanti weer eens tekeer gaat.

  0
  0
 12. Badrpap zegt:

  Badr heeft een trio gehad met Floris Wyers en Lies Zhara. Floris heeft nog Badrkwark van Badr in zijn lange haarties zitten.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.